Пятница, 19.04.2024, 18:38
Приветствую Вас Гость | RSS

EDM TITAN TORRENT FOR DJS!UK/USA BEST MP3 FOR FREE IN 320Kbps!01:49
SPENCER BROWN — EQUANIMITY LP (EXTENDED DJ TRACKS) (DIVLP001E) Download

Music/Style: #Best Of #Electronic, Vocal/Melodic House, Afro House, Progressive House, Melodic House & Techno
Data:30/09/2023
Quality:MP3/320 kbps
Label: #diviine

"Download Extended-Album: Spencer Brown - Equanimity LP (DIVLP001E)"


Tracklist / Top tracks Beatport exclusve.
01. Spencer Brown, Ladysmith Black Mambazo, Wilt Claybourne — Awu Wemadoda (Extended Club Mix) 5:26
02. Ezequiel Arias, Spencer Brown — SF to Córdoba (Extended Mix) 7:30
03. Spencer Brown, Qrion — 20ms (Extended Mix) 6:45
04. Spencer Brown, Ilan Bluestone — Amber Leaf (Extended Mix) 6:42
05. Spencer Brown, Luttrell — Masonic & Webster (Extended Mix) 7:23
06. Spencer Brown, Wilt Claybourne — Loccou (Extended Mix) 3:06
07. Spencer Brown — Papi’s Cenote (Extended Mix) 6:32
08. Spencer Brown — Good Times (Extended Mix) 7:49
09. Spencer Brown — Curve (Extended Mix) 6:56
10. Spencer Brown, Late Night Shri — Little Wane (Extended Mix) 4:20
11. Spencer Brown, P.O.S — Afterparty Healing (Extended Mix) 5:04
12. Spencer Brown — Equanimity (Album Continuous Mix) 00:50:24

Turbo | Rapid"free download torrent" — "скачать музыку бесплатно"
#Музыка/downloaden/herunterladen/Télécharger/
ダウンロード/stažení/Scarica/descargar/niðurhal/nedlasting/다운로드/下載.

Spencer Brown brengt de eerste single uit van zijn aankomende album ‘Equanimity’. Spencer Brown is een leider in de nieuwe generatie progressieve house en techno.

Of het nu gaat om zijn releases op platen van wereldklasse zoals Anjunadeep, Bedrock, Last Night on Earth, Factory93 en zijn eigen ontluikende goddelijke afdruk, tot aan zijn legendarische DJ-sets: Spencer Brown is een artiest die een stap verder gaat om een compromisloze geluid en ervaring aan zijn fans.

De volgende stap op Spencers snelle reis is ‘Equanimity’, het derde artiestenalbum van Spencer Brown, dat dit najaar via diviine zal verschijnen.

Na zijn vorige albums, 'Illusion of Perfection' uit 2018 en 'Stream of Consciousness' uit 2020, is 'Equanimity' gemixt tot één doorlopend stuk en bevat samenwerkingen met de muzikale elite, waaronder Ezequiel Arias, ilan Bluestone, Late Night Shri, Luttrell, POS ( ook bekend als Paavo Siljamäki van Above & Beyond), QRION, Wilt Claybourne en de vijfvoudig Grammy Award-winnende Zuid-Afrikaanse mannenkoorgroep Ladysmith Black Mambazo.

'Equanimity' is gebouwd na een moeilijke periode voor Spencer, waaronder de wereldwijde pandemie (die het grootste deel van zijn tweede albumtournee en inkomsten annuleerde), zijn eerste breuk, de dood van zijn grootmoeder, en publiekelijk uit de kast komen als homoseksueel en worstelt met zijn uit de hand gelopen OCS (een psychische aandoening die wordt gevoed door onzekerheid).

“Als ik niet aan deze dingen dacht, zag het leven er zelfs nog slechter uit via mijn telefoon,” zegt hij. “Elke dag zag ik een snelle stroom van tegenstrijdigheden: met suiker bedekte hoogtepunten, in evenwicht gehouden door extremisme en negativiteit uit het nieuws, ontworpen om onze emoties te bespelen voor aandacht. Na genoeg nachten gedreven door pijn en onzekerheid, realiseerde ik me dat ik alleen maar controle heb over de manier waarop ik externe prikkels mijn wezen laat beïnvloeden. In eerste instantie probeerde ik de dingen te elimineren die ervoor zorgden dat mijn dag verslechterde; Toen besefte ik dat ik het goed met ze moest vinden. Ik moest moeilijkheden aanvaarden en ze door mij heen laten gaan. Tijdens deze periode liet een vriend mij kennismaken met het concept van gelijkmoedigheid en beschreef het als ‘kalmte en kalmte, vooral in een moeilijke situatie’. Dit was precies de vaardigheid die ik onbewust probeerde te vinden. Maar net als bij een spier kost het tijd om diepe kracht in de kern te verankeren. In werkelijkheid bestaat er vrede om ons heen als we niet door het lawaai worden beïnvloed. ‘Equanimity’, geschreven tussen 2019 en 2023, beschrijft hoe ik heb geleerd oké te zijn als externe prikkels buiten mijn controle liggen. Het enige wat we kunnen doen is werken aan hoe we reageren op de wereld om ons heen.”

Hij vervolgt: ‘‘Gelijkheid’ vertegenwoordigt de grootste periode van interne groei voor mijn psyche en volwassenheid. Net als mijn laatste albums heb ik dit album tot één doorlopend stuk gemixt. De holistische vorm daagde mij uit om een extra laag van diepgang en creativiteit aan mijn proces toe te voegen, waardoor alles in een samenhangend lichaam vloeit. In een wereld die wordt gedreven door virale inhoud in korte vorm, heb ik de afgelopen vier jaar de nadruk enigszins gelegd op het vermijden van de schijnwerpers, om ervoor te zorgen dat dit oeuvre mijn authenticiteit vertegenwoordigt. Dit album maakt een snelle momentopname van de huidige tijd: van pre-pandemie, tot pandemie, tot post-pandemie, en de lessen die ik gaandeweg heb geleerd.

‘Equanimity’ wordt aangevoerd door de eerste single, ‘Awu Wemadoda’, met Wilt Claybourne & Ladysmith Black Mambazo. Het lied, voltooid na vijf jaar ontwikkeling, vertegenwoordigt de universaliteit van muziek, die onze overtuigingen, gedachten en identiteiten overstijgt. Ladysmith Black Mambazo en Spencer hebben totaal verschillende achtergronden. Toch heeft de samenwerking mensen over de hele wereld vreugde gebracht, van São Paulo tot Sydney en van San Francisco tot Mumbai. “Awu Wemadoda” is een plaat die de cultuur overstijgt en het collectieve doel van de artiesten benadrukt: vrede.

Spencer Brown zal de release van ‘Equanimity’ ondersteunen met zijn meest ambitieuze tour. Vanaf augustus gaat Spencer op pad voor een uitstapje door Azië voordat hij terugkeert naar de Verenigde Staten voor een uitgebreide reeks Noord-Amerikaanse dates tot begin 2024. Het is belangrijk op te merken dat een DJ-set van Spencer Brown een geheel spontane en authentieke muziekervaring is. – geen twee sets zullen ooit hetzelfde zijn. Dit is het resultaat van het feit dat Spencer muziek leeft en ademt tot het punt waarop hij elk facet van elk nummer in zijn arsenaal van binnen en van buiten kent en weet hoe hij zijn sets moet programmeren in overeenstemming met zijn publiek. De spanning, de eb en de vloed tot het punt waarop de dansvloer explodeert, is een ware kunst die Spencer beoefent.

Op bepaalde data van de tour zal een unieke liveshow ‘Divine Inspirations’ plaatsvinden die de ultieme Spencer Brown-ervaring zal presenteren.

“Het is altijd een droom geweest om een live productieshow vanaf de grond af aan op te bouwen. Ik heb met een leger briljante artiesten samengewerkt om het podium, de lichten, de beelden en de sfeer te ontwerpen om een flow te creëren die aansluit bij mijn muziek”, zegt Brown. “De show zal echt ‘live’ zijn, in die zin dat ik geen setlist heb (zoals gewoonlijk) en het visuele kunstenaars ook niet. We voeden elkaar om audiovisuele momenten te creëren die uniek zijn voor elke avond. Nadat we vorig jaar het prototype van deze show in San Francisco debuteerden, kunnen we niet wachten om met de vernieuwde versie te touren in Austin, Los Angeles en Denver om mijn nieuwe album ‘Equanimity’ te vieren.”

We sluiten af met een laatste gedachte van Spencer over het project...
“In extreem moeilijke periodes vinden we misschien pas de zilveren randjes nadat de tijd is verstreken. Alleen dan kunnen we uitzoomen en nadenken over wat het universum probeerde over te brengen. Dit album vertegenwoordigt de prachtige staat van rust die ik ontdekte nadat ik de storm had doorstaan toen de muziek werd geschreven. Door het samen te binden als één geheel, werd dit hoofdstuk van het vinden van kracht van binnenuit afgesloten, mijn pad naar gelijkmoedigheid.

‘Equanimity’ is dit najaar verkrijgbaar, met de eerste single, Spencer Brown & Wilt Claybourne & Ladysmith Black Mambazo ‘Awu Wemadoda’, nu verkrijgbaar op diviine.
Upgrade to Turbo

Category: Progressive | Views: 330 | Added by: musikmp3 | Tags: Скачать бесплатно музыку, torrent, Amazon, песни, Донецк, Новости Украины, Украина, карта Украины, bitcoin, 2024, mp3, Beatport Top 100, Billboard Hot 100, Украина сегодня, Nederlands, песня слуша, Netherland, музыка онлайн, zippyshare, Free Download, музыка, Скачать музыку бесплатно, Скачать музыку | Rating: 0.0/0
Search
Musica categories
Electronic [2887]
Electronic Music | Скачать музыку новинки, Электронная музыка бесплатно и без регистрации онлайн.
Beatport Top 100 [811]
Beatport Top 100 | Скачать музыку Битпорт Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Beatport Top Music, битпорт Альбомы.
Traxsource Top 100 [198]
Traxsource Top 100 | Скачать музыку Траксаурс Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Traxsource Top Music, трэксаурс Альбомы.
DEFECTED RECORDS [484]
Defected Records Release | Скачать музыку Дефектед Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Defected Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
TOOLROOM RECORDS [85]
Toolroom Records Release | Скачать музыку Тулрум Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Toolroom Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
ANJUNADEEP / ANJUNABEATS [193]
UK: Anjunabeats, Anjunadeep Release | Скачать музыку Анжунабитс и Анжунадип лейбл, альбомы и сборники бесплатно и слушать онлайн. Anjunabeats, Anjunadeep Top Music UK Music imprint.
When We Dip Music Label [156]
When We Dip download music in mp3. | Скачать музыку When We Dip бесплатно и слушать онлайн. When We Dip Music, When We Dip Музыка. (Dublin / Montréal / Berlin)
Dance [3514]
Dance | Скачать музыку Денс бесплатно и слушать онлайн., Танцевальная Музыка
Techno [4602]
Techno | Скачать музыку Техно бесплатно и слушать онлайн. Techno Music, Техно Музыка
House [11375]
House | Скачать музыку Хаус. Клубнуая бесплатно и слушать онлайн., Хаус Музыка
Trance [4772]
Trance Vocal | Скачать музыку Trance Vocal бесплатно и слушать онлайн. Trance Music, Транс Музыка
Drum and Bass [2106]
Drum'n'Bass | Скачать музыку Drum and Bass бесплатно и слушать онлайн.
Progressive [2316]
Progressive | Скачать музыку Прогрессив Хаус бесплатно и слушать онлайн. Прогрессивная Музыка
TRAP/FUTURE-BASS [302]
TRAP/FUTUREBASS - Free download mp3/320kbps. Трэп Скачать музыку, Фьюче бэйс песни, альбомы и сборники!
Electro / Big Room [867]
Electro / Big Room | Скачать музыку Электро и биг рум бесплатно и слушать онлайн. Электро и биг-рум, Электронная Музыка
Breaks [636]
Breaks | Скачать музыку Breaks бесплатно и слушать онлайн. Брейкс Музыка
Minimal [274]
Minimal | Скачать музыку Минимал бесплатно и слушать онлайн. Minimal Music, Минимал Музыка
Bass House [93]
Bass House | Скачать музыку бейс хаус бесплатно и слушать онлайн. бейс-хаус Музыка
Nu disco/Indie dance [164]
Nu disco/Indie dance | Скачать музыку инди-дэнс, нью-диско бесплатно и слушать онлайн. Nu disco/Indie dance Music, инди дэнс и нью диско Музыка.
Dubstep [1553]
Dubstep | Скачать музыку дабстеп бесплатно и слушать онлайн. Dubstep Music, Даб Степ Музыка
Hardstyle [78]
Hardstyle | Скачать музыку Хардстайл бесплатно и слушать онлайн. Hardstyle Music, Хардстайл Музыка
Psyhedelic [438]
Psyhedelic | Скачать музыку психоделическую бесплатно и слушать онлайн. Psyhedelic Music, Психаделика,Музыка
HardCore [75]
HardCore | Скачать музыку Хардкор бесплатно и слушать онлайн. HardCore Music, Хардкор Музыка
Reggae [33]
Reggae Music| Скачать музыку Регги бесплатно и слушать онлайн. Регги Альбомы.
Pop [709]
Pop | Скачать музыку Поп бесплатно и слушать онлайн.
R'n'b [40]
R'n'b| Скачать музыку Арнби бесплатно и слушать онлайн.
Chillout [759]
Chillout | Скачать музыку Чилаут, Релакс бесплатно и слушать онлайн. Chillout Music, Чилаут Музыка
Punk rock [21]
Punk rock | Скачать музыку Панк-рок бесплатно и слушать онлайн. Punk rock Music, Панк Рок Музыка
Break Beat [320]
Breakbeat | Скачать музыку БрэйкБит бесплатно и слушать онлайн. Breakbeat, Big Beat Music, БрэйкБит альбомы
Alternative [30]
Alternative Music, Альтернативная Музыка
SoundTrack/OST [88]
SoundTrack | Скачать музыку Саунджтреки к фильмам бесплатно и слушать онлайн. SoundTrack/OST, Саундтреки
Hip-Hop/Rap [345]
Hip-Hop | Скачать музыку Рэп и хип хоп бесплатно и слушать онлайн. Hip-Hop/Rap, Хип Хоп, Реп музыка
Rock [176]
Rock | Скачать музыку Рок бесплатно и слушать онлайн. Rock Music, Рок Альбомы.
Gothic Metal [32]
Gothic Metal | Скачать музыку Готик Метал бесплатно и слушать онлайн. Gothic Metal music.
Metal [96]
Metal | Скачать музыку Металл бесплатно и слушать онлайн. Metal Music, Метал Альбомы.
Blues / Jazz [49]
Blues / Jazz Music | Скачать музыку Блюз-Джаз бесплатно и слушать онлайн.
Music Soft [47]
Программы для музыки | Скачать Музыкальный Софт бесплатно. Music Soft free.
Log In
Calendar
«  Сентябрь 2023  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Our poll
Best domen ?
Total of answers: 77
Chat Box
Site friends
Statistics

Online 3
Guests 3
Users: 0
скачать музыку бесплатно

Sitemap Google/YandexCopyright MyCorp © 2024