Вторник, 27.02.2024, 07:30
Приветствую Вас Гость | RSS

EDM TITAN TORRENT FOR DJS!UK/USA BEST MP3 FOR FREE IN 320Kbps!14:59
CRI — MIRACLES LP (ANJCD135BD) (MP3 & FLAC HI-RES) Download

Music/Style: #Best Of #Electronic, Progressive Breaks, Liquid Drum and Bass, House, Deep House, Melodic House & Techno
Data:6/10/2023
Quality:MP3/320 kbps x lossless/flac 24Bit
Label: #Anjunadeep

"Download MP3: CRi - Miracles LP (ANJCD135BD)"


Tracklist / Top tracks
1. CRi — I Can Make It (04:09)
2. CRi x Jesse Mac Cormack — Losing My Mind (05:34)
3. CRi x Half Moon Run — Astray (03:53)
4. CRi — My Own (04:29)
5. CRi x Sophia Bel – Memories (04:02)
6. CRi x Hana — Butterfly (03:50)
7. CRi — Chaos (02:54)
8. CRi — Something About [Extended Mix] (05:38)
9. CRi x Everyone You Know – Miroir Miroir (03:32)
10. CRi — Gemini (04:29)
11. CRi x Klô Pelgag — Silhouette (03:35)

FLAC24 Turbo /// MP3 Turbo"free download torrent" — "скачать музыку бесплатно"
#Музыка/downloaden/herunterladen/Télécharger/Bitcoin/
ダウンロード/stažení/Scarica/descargar/niðurhal/nedlasting/다운로드/下載.


Direct herkenbare en aanstekelijke producties die een kamer verlichten maar toch "de voorspelbare elektronische hokjes tarten" (Vice); een grote opdracht voor elke muzikant, maar wel een die Christophe Dubé, ook bekend als CRi, met branie uitvoert.

De live-act en producer uit Quebec is een sensatie uit zijn thuisstad die op de rand staat van een grote internationale doorbraak in de wereld van indie-elektronische muziek. CRi's unieke mix van energieke baslijnen, dromerige meertalige zang en vrolijke melodieën hebben hem tot een begrip gemaakt in zijn geboorteplaats Montréal, terwijl zijn levendige podiumpresentatie hem nieuwe fans blijft brengen, waar hij ook gaat.

CRi, voormalig pizzabezorger en nu autodidact, fulltime muzikant, trok voor het eerst de aandacht van de smaakmakerpers met de vroege single 'Rush' en zijn daaropvolgende EP 'Someone Else'. Niet lang daarna sloot hij zich in 2019 aan bij de Anjunadeep-selectie en kreeg hij aandacht van de fanbase van het label en radiotitanen Pete Tong, Annie Mac en Jason Bentley met zijn 'Initial EP'.

CRi's album 'Miracles' is een vervolg op en is een spirituele opvolger van zijn debuutalbum 'Juvenile', dat eind 2020 op Anjunadeep werd uitgebracht. Omdat het op het hoogtepunt van de pandemie werd uitgebracht, kon CRi niet toeren. Juvenile' album internationaal, maar toonde ongelooflijke veerkracht en produceerde niet slechts één, maar twee afzonderlijke live-optredens voor YouTube die zijn aanstekelijke live-energie en muziek laten zien. Gefilmd op twee locaties in Montréal, Carré de Gaspé, en het pretpark La Ronde (in samenwerking met Igloofest), deze twee optredens waarin CRi zijn unieke muziekstijl en zijn gevoel voor optreden demonstreerde.

Als album op zichzelf overtrof 'Juvenile' de verwachtingen en werd het genomineerd voor een aantal prijzen, waaronder die voor Beste Elektronische Album bij de JUNO Awards, en drie afzonderlijke titels bij de ADISQ Awards 2021, waaronder Elektronisch Album van het Jaar en 'Revelation'. ' van het Jaar, dat CRi won.

Sinds de release van 'Juvenile' heeft CRi drie singles, een EP en remixen uitgebracht voor Bob Moses en Lane 8; een van de eerste elektronische acts worden die als headliner op het Montréal Jazz Festival een publiek van 45.000 mensen aanschouwt; en trad opnieuw op over de hele wereld, terwijl hij schreef. Sinds de langzamere dagen van de pandemische afsluiting en de voorzichtige heropening van het nachtleven en muzieklocaties in Quebec, is het leven van CRi weer veel sneller geworden; een transformatie die in elke beat van zijn nieuwe album 'Miracles' is doordrenkt.

"Ik heb dit album de afgelopen drie jaar in alle uithoeken van de wereld gecomponeerd. De reizende levensstijl dwong me tot een nieuwe realiteit. Ik moest overal en altijd creëren; in de trein, op een bankje in het park, in het vliegtuig, in mijn hotelkamer en natuurlijk in mijn studio. Hoe verder het vorderde, hoe minder ik de behoefte voelde om mijn omgeving te beheersen, hoe meer ik er aandacht aan besteedde. Elk klein wonder dat om mij heen gebeurde werd een bron van inspiratie… Nachtleven en de de bijeenkomsten die daarbij horen maken (weer) een groot deel uit van mijn leven en ik denk dat je dat in mijn muziek kunt voelen."

'Miracles' bevat elf nummers, waaronder twee opvallende eerdere singles, 'Something About' en 'Losing My Mind' (feat. Jesse Mac Cormack), die samen al 10 miljoen streams hebben verzameld. De overige negen nummers op 'Miracles' laten de kenmerkende verwarmende synths van Christophe horen, naast een indrukwekkend breed scala aan geluiden, van drum-'n-bass tot indie, van elektronisch tot chillout, waardoor dit werk zijn meest uitgebreide tot nu toe is.

Op de eerste single 'I Can Make It' debuteert CRi met zang, terwijl Christophe op de rest van het album zijn vocalisten de kans geeft om te schitteren, met eerdere medewerkers Jesse Mac Cormack en Sophia Bel; nieuwe vrienden, het Londense hiphopduo Everyone You Know, en andere inwoners van Quebec, de soulvolle chanteuse Klô Pelgag en het indiefolktrio Half Moon Run.

Naast het afronden van zijn album heeft CRi een druk schema voor de boeg. Hij is onlangs teruggekomen van optredens op zeven Anjunadeep-labelshowcases op locaties van Watergate in Berlijn tot Brooklyn Mirage in New York, en zal optreden tijdens Above & Beyond's Group Therapy Weekender in het Gorge Amphitheatre voor een verwacht publiek van meer dan 12.000 mensen.

Na de release van het album gaat CRi op een live tournee door Noord-Amerika, waarbij hij stopt in zeven steden, waaronder Los Angeles, Denver, Toronto en natuurlijk zijn geboorteplaats Montréal, waar hij headliner zal zijn op de iconische locatie MTelus. , waar regelmatig indie-elektronische sterren optreden, waaronder onlangs Metronomy, Jungle, Monolink, Max Cooper en Amtrac, en een perfecte plek is om zijn opkomst in deze scene te vieren, voordat hij begin 2024 zijn live-tour naar Europa maakt. .

Zelfs met deze duizelingwekkende reeks shows in gedachten is de meest gedenkwaardige datum op de kalender van CRi ongetwijfeld de geboorte van zijn eerste kind, dat in augustus wordt verwacht en passend een persoonlijk wonder markeert, net op tijd voor zijn tweede album.
Upgrade to Turbo

Category: ANJUNADEEP / ANJUNABEATS | Views: 229 | Added by: musikmp3 | Tags: Free Download, torrent, Новости Украины, Beatport Top 100, музыка, Донецк, zippyshare, Nederlands, Netherland, Украина, Скачать музыку бесплатно, Скачать музыку, bitcoin, музыка онлайн, песни, Billboard Hot 100, Украина сегодня, mp3, 2024, Amazon, карта Украины, Песня, Скачать бесплатно музыку | Rating: 0.0/0
Search
Musica categories
Electronic [2887]
Electronic Music | Скачать музыку новинки, Электронная музыка бесплатно и без регистрации онлайн.
Beatport Top 100 [808]
Beatport Top 100 | Скачать музыку Битпорт Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Beatport Top Music, битпорт Альбомы.
Traxsource Top 100 [198]
Traxsource Top 100 | Скачать музыку Траксаурс Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Traxsource Top Music, трэксаурс Альбомы.
DEFECTED RECORDS [483]
Defected Records Release | Скачать музыку Дефектед Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Defected Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
TOOLROOM RECORDS [83]
Toolroom Records Release | Скачать музыку Тулрум Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Toolroom Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
ANJUNADEEP / ANJUNABEATS [192]
UK: Anjunabeats, Anjunadeep Release | Скачать музыку Анжунабитс и Анжунадип лейбл, альбомы и сборники бесплатно и слушать онлайн. Anjunabeats, Anjunadeep Top Music UK Music imprint.
When We Dip Music Label [156]
When We Dip download music in mp3. | Скачать музыку When We Dip бесплатно и слушать онлайн. When We Dip Music, When We Dip Музыка. (Dublin / Montréal / Berlin)
Dance [3512]
Dance | Скачать музыку Денс бесплатно и слушать онлайн., Танцевальная Музыка
Techno [4596]
Techno | Скачать музыку Техно бесплатно и слушать онлайн. Techno Music, Техно Музыка
House [11372]
House | Скачать музыку Хаус. Клубнуая бесплатно и слушать онлайн., Хаус Музыка
Trance [4770]
Trance Vocal | Скачать музыку Trance Vocal бесплатно и слушать онлайн. Trance Music, Транс Музыка
Drum and Bass [2105]
Drum'n'Bass | Скачать музыку Drum and Bass бесплатно и слушать онлайн.
Progressive [2313]
Progressive | Скачать музыку Прогрессив Хаус бесплатно и слушать онлайн. Прогрессивная Музыка
TRAP/FUTURE-BASS [302]
TRAP/FUTUREBASS - Free download mp3/320kbps. Трэп Скачать музыку, Фьюче бэйс песни, альбомы и сборники!
Electro / Big Room [867]
Electro / Big Room | Скачать музыку Электро и биг рум бесплатно и слушать онлайн. Электро и биг-рум, Электронная Музыка
Breaks [636]
Breaks | Скачать музыку Breaks бесплатно и слушать онлайн. Брейкс Музыка
Minimal [274]
Minimal | Скачать музыку Минимал бесплатно и слушать онлайн. Minimal Music, Минимал Музыка
Bass House [93]
Bass House | Скачать музыку бейс хаус бесплатно и слушать онлайн. бейс-хаус Музыка
Nu disco/Indie dance [164]
Nu disco/Indie dance | Скачать музыку инди-дэнс, нью-диско бесплатно и слушать онлайн. Nu disco/Indie dance Music, инди дэнс и нью диско Музыка.
Dubstep [1553]
Dubstep | Скачать музыку дабстеп бесплатно и слушать онлайн. Dubstep Music, Даб Степ Музыка
Hardstyle [78]
Hardstyle | Скачать музыку Хардстайл бесплатно и слушать онлайн. Hardstyle Music, Хардстайл Музыка
Psyhedelic [436]
Psyhedelic | Скачать музыку психоделическую бесплатно и слушать онлайн. Psyhedelic Music, Психаделика,Музыка
HardCore [75]
HardCore | Скачать музыку Хардкор бесплатно и слушать онлайн. HardCore Music, Хардкор Музыка
Reggae [33]
Reggae Music| Скачать музыку Регги бесплатно и слушать онлайн. Регги Альбомы.
Pop [709]
Pop | Скачать музыку Поп бесплатно и слушать онлайн.
R'n'b [40]
R'n'b| Скачать музыку Арнби бесплатно и слушать онлайн.
Chillout [758]
Chillout | Скачать музыку Чилаут, Релакс бесплатно и слушать онлайн. Chillout Music, Чилаут Музыка
Punk rock [21]
Punk rock | Скачать музыку Панк-рок бесплатно и слушать онлайн. Punk rock Music, Панк Рок Музыка
Break Beat [320]
Breakbeat | Скачать музыку БрэйкБит бесплатно и слушать онлайн. Breakbeat, Big Beat Music, БрэйкБит альбомы
Alternative [30]
Alternative Music, Альтернативная Музыка
SoundTrack/OST [88]
SoundTrack | Скачать музыку Саунджтреки к фильмам бесплатно и слушать онлайн. SoundTrack/OST, Саундтреки
Hip-Hop/Rap [344]
Hip-Hop | Скачать музыку Рэп и хип хоп бесплатно и слушать онлайн. Hip-Hop/Rap, Хип Хоп, Реп музыка
Rock [176]
Rock | Скачать музыку Рок бесплатно и слушать онлайн. Rock Music, Рок Альбомы.
Gothic Metal [32]
Gothic Metal | Скачать музыку Готик Метал бесплатно и слушать онлайн. Gothic Metal music.
Metal [96]
Metal | Скачать музыку Металл бесплатно и слушать онлайн. Metal Music, Метал Альбомы.
Blues / Jazz [49]
Blues / Jazz Music | Скачать музыку Блюз-Джаз бесплатно и слушать онлайн.
Music Soft [47]
Программы для музыки | Скачать Музыкальный Софт бесплатно. Music Soft free.
Log In
Calendar
Our poll
Best domen ?
Total of answers: 73
Chat Box
Site friends
Statistics

Online 3
Guests 3
Users: 0
скачать музыку бесплатно

Sitemap Google/YandexCopyright MyCorp © 2024