Вторник, 27.02.2024, 06:47
Приветствую Вас Гость | RSS

EDM TITAN TORRENT FOR DJS!UK/USA BEST MP3 FOR FREE IN 320Kbps!06:45
DIPLO — LIVE AT ANTARCTICA 2023 (DJ SET / DJ MIX) [320 KBPS / MP3] Download

Music/Style: #Best Of #Electronic, Deep-House, Vocal-House, Melodic-House
Data:29/01/2024
Format:MP3/320 kbps
Label: #Beatport #Diplo_Music

"Download MP3: Diplo @ Antarctica DJ Mix 2023-12-13"

JOIN DIPLO, & FRIENDS FOR THE ADVENTURE OF A LIFETIME: TRIP OVERVIEW. Diplo takes the beat to the bottom of the world, shares full set from Antarctica: Watch! Elektronische muziekliefhebber Diplo bereikte onlangs een baanbrekende mijlpaal toen hij een betoverende DJ-set deelde, opgenomen in Antarctica. Deze unieke muzikale expeditie, georganiseerd in samenwerking met het wellnesscollectief Secular Sabbath, had tot doel het bewustzijn en de fondsen voor het behoud van de oceaan te vergroten. De livestream, die nu kan worden bekeken, toont Diplo’s optreden op het ijzige continent, markeert een gedenkwaardige gebeurtenis in zijn carrière en draagt bij aan het behoud van een van ‘s werelds meest delicate ecosystemen.

Tracklist / Top tracks
00:00:01 — ODESZA — Thin Floors & Tall Ceilings(ID Remix)
00:05:20 — Diplo & Joeski & Rhye & Moojo vs. Lykke Li — Fortress vs. I Know Places
00:08:46 — Olive vs. NoTune x Basicz — You’re Not Alone vs. Fear Itself
00:12:22 — Zerb & Sofiya Nzau — Mwaki
00:15:30 — Matthias Meyer — Infinity
00:19:47 — DSF — Mystika
00:25:00 — Pablo Fierro — Amarte Asi
00:28:59 — RÜFÜS DU SOL — On My Knees (Adriatique Remix)
00:32:48 — Flume & London Grammar — Let You Know (Ross From Friends Remix)
00:35:27 — Diplo & Riva Starr — Heaven Or Not
00:39:36 — Yuna — Lullabies («Forever In My Mind», Alex Wann & HUGEL Remix)
00:44:55 — Adriatique & Marino Canal & Delhia De France — Home (Mind Against Remix)
00:48:33 — Maribou State — Wallflower (Lane 8 Remix)
00:52:26 — Marvin Gaye & Tammi Terrel — Ain’t No Mountain High Enough (Alex Wann & Barka Remix)
00:55:56 — Marco Lys — You’ll Be Mine
00:58:40 — Mayra Andrade — Afeto (Ankhoï Remix)
01:02:39 — Durante — Split Wick
01:06:40 — Kid Francescoli — I Don’t Know How (French 79 Remix)
01:10:13 — Beatamines — Amica
01:13:39 — Daphni — Poly
01:17:22 — Glass Animals — It’s All So Incredibly Loud (Diplo Remix)
01:20:20 — Maur — Deep Inside
01:23:44 — MØ — Final Song (JAUZ & Diplo Remix)
01:26:47 — Burial & Four Tet — Nova

207mb
MP3 Turbo // Rapid // Freednb.com

Regie: Cambron Lyles
Producent / Cam Op: Cambron Lyles
Cam Op: Samuel Leabo
Cam-op: Justin Nizer
Drone Op: Ryan Brim
Redacteur: Cambron Lyles"free download torrent music, mp3 or flac" — "скачать музыку бесплатно"
#Музыка/downloaden/herunterladen/Télécharger/Bitcoin/
ダウンロード/stažení/Scarica/descargar/niðurhal/nedlasting/다운로드/下載.


Diplo, DR. OLIVER TREE (DJ SET) en Secular Sabbath hebben samengewerkt om u een buitengewone kans te bieden om op reis te gaan naar een van de meest verbluffende locaties op aarde: Antarctica. Deze exclusieve expeditie gaat niet alleen over de ‘bucketlist’-reis naar Antarctica, maar ook hoe je deze kunt beleven: onder de paraplu van volledige wellness-onderdompeling in een intieme setting met kunstenaars en creatieven. Voor Diplo en Secular Sabbath betekent welzijn een gezond leven in lichaam, geest en creatieve geest. Bereid je voor om te dansen in de zonsondergang en zonsopgang. Bereid je voor op ambient-muziek de hele nacht. Bereid je voor op theeceremonies in de vroege ochtend, gongbaden, yoga en ademwerk. Bereid je voor om je eigen creatieve hartslag te vinden. Neem een week lang onze levensstijl over door jezelf onder te dompelen in een wereld van wellness, natuur en ongebreidelde creativiteit.

Dit is een unieke kans om te genieten van een groot aantal muzikale artiesten en DJ's, waaronder Diplo, DR. OLIVER TREE (DJ SET) en een paar speciale gasten voor de ontzagwekkende achtergrond van majestueuze gletsjers en wilde dieren. Terwijl je jezelf onderdompelt in deze unieke muzikale reis, zul je ontdekken dat het meer is dan alleen een reis; het is een kans om diep in een transformerende ervaring te duiken die een onuitwisbare stempel op je ziel zal drukken.

Activeer uw geest tijdens rondetafelgesprekken met experts op het gebied van muziek, lokale fauna, welzijn en opinieleiders. Activeer je lichaam tijdens poolijsduiken, massages, ademhalingsoefeningen en yoga. Activeer je vreugde door tot diep in de nacht te dansen met Diplo, DR. OLIVER TREE (DJ-SET) en vrienden. En activeer uw kerngeheugen door uzelf te trakteren op het landen van uw voeten op het zevende continent: Antarctica.

Stap aan boord van de World Voyager, het nieuwste en meest luxueuze schip in de poolgebieden, zorgvuldig ontworpen om u de ultieme zintuiglijke reis te bezorgen. Uitgerust met de modernste technologie, brengt dit opmerkelijke schip je dichter bij de adembenemende besneeuwde toppen, kolossale blauwe gletsjers en de buitengewone fauna van Antarctica.

Geniet van een vijfsterrenervaring als geen ander, waarbij elk aspect is samengesteld voor de diepste transformerende ervaring. Geniet van gastronomische maaltijden die uw smaakpapillen prikkelen en trek u terug in uw prachtig ontworpen hutten, die een toevluchtsoord van rust bieden. Stel u voor dat u op uw eigen openluchtbalkon zit en geniet van een panoramisch uitzicht op het ongerepte Antarctica-panorama, terwijl u luistert naar de serene melodieën van speciale gasten die in de zonsopgang zingen.

Samen zullen we blijvende herinneringen en vriendschappen smeden. Voed uzelf door met ons mee te gaan op The World Voyager en ontdek ongeëvenaarde creatieve verkenningen, transformerend plezier en een buitengewone mix van natuur, muziek en welzijn. We kijken ernaar uit om samen een eerste ervaring van de reis naar Antarctica te delen.

De livestream, geregisseerd door Cambron Lyles, is niet alleen een muzikaal spektakel, maar ook een liefdadigheidsinspanning. Het geld dat met de uitzending wordt gegenereerd, gaat naar Oceana, de grootste internationale belangenorganisatie die zich uitsluitend inzet voor het behoud van de oceaan. Diplo’s samenwerking met Secular Sabbath onderstreept het snijvlak van muziek, milieubewustzijn en filantropie, en demonstreert de kracht van de mondiale muziekgemeenschap om een positieve impact te maken.

Diplo en zijn team erkenden de kwetsbaarheid van het Antarctische ecosysteem en werkten nauw samen met de International Association of Antarctica Tour Operators (IAATO) om ervoor te zorgen dat de livestream-opname voldeed aan strikte milieurichtlijnen. Deze samenwerking was gericht op het bevorderen van verantwoord toerisme op Antarctica, waarbij het belang van het behoud van deze ongerepte omgeving werd benadrukt en tegelijkertijd de schoonheid ervan aan de wereld werd getoond.

Met deze Antarctica-set behaalde Diplo een opmerkelijke prestatie: hij trad op op alle zeven continenten in 2023. De DJ, bekend om zijn eclectische smaak en innovatieve benadering van muziek, stelde een set samen met nummers van artiesten als Four Tet, Glass Animals, RÜFÜS DU SOL , Zerb, MØ, Flume en meer. De vriestemperaturen en het adembenemende Antarctische landschap dienden als unieke achtergrond voor de muzikale reis en creëerden een ervaring als geen ander.

Diplo's perspectief:
In een verklaring uitte Diplo zijn opwinding over de reis en zei: “Toen ik werd benaderd om deze reis naar Antarctica te maken, wist ik dat dit mijn kans was om te doen wat geen enkele andere DJ eerder heeft gedaan en muziek te spelen in een omgeving die slechts weinigen hebben gedaan. heb ervaren." De kunstenaar benadrukte het dubbele doel van de reis: het vergroten van het bewustzijn over het kwetsbare Antarctische ecosysteem en het vervullen van een persoonlijk doel. Diplo deelde zijn toewijding aan het volgen van strikte richtlijnen om zowel zijn decor als het ongerepte Antarctische landschap op verantwoorde wijze vast te leggen.

Een onvergetelijke ervaring:
Ondanks uitdagingen zoals vertragingen door het weer, had Diplo’s vastberadenheid de overhand. Terwijl hij optrad op het helikopterplatform van de boot, concentreerde hij zich op drie belangrijke elementen: zijn decor, de muziek en het landschap. Terugkijkend op de ervaring gaf hij toe dat hij twee miljoen jaar oud ijs had geproefd, wat een vleugje humor toevoegde aan de serieuze missie van het behoud van het Antarctische milieu. Het enthousiasme van Diplo komt tot uiting als hij de set omschrijft als een van zijn favorieten, waarmee hij de unieke en ongeëvenaarde aard van deze muzikale reis benadrukt.

Diplo's DJ-set in Antarctica overstijgt de grenzen van traditionele optredens en combineert muziek, avontuur en milieubescherming. Terwijl de wereld zich afstemt om deze ongekende gebeurtenis mee te maken, is Diplo’s expeditie naar het ijzige continent een bewijs van de transformatieve kracht van muziek en haar vermogen om een positieve impact op de wereld te hebben.

Dancing Astronaut presenteert de meest verwachte ID’s van 2024
DOOR: DANCING ASTRONAUT PERSONEEL 11 JANUARI 2024. Nu de eindejaarsviering van Dancing Astronaut 2023 officieel is afgerond, is het nu tijd om van het verleden naar de toekomst te gaan. Elk jaar is er een waslijst met nummers die geen plekje hebben kunnen vinden in de Dancing Astronaut's Top 100 Tracks van 2023, niet omdat ze het niet verdienden, maar omdat ze uiteindelijk de release niet hebben gehaald. dag. En nu 2024 in volle gang is, hopen we dat dit ook het geval zal zijn, met meer dan twintig nog niet uitgebrachte nummers uitgelicht in onze jaarlijkse lijst met de meest verwachte ID’s van Dancing Astronaut van het jaar. Uitgelichte afbeelding: Levend dekking. Deze lijst is alfabetisch gesorteerd op artiest en wordt gedurende het jaar regelmatig bijgewerkt.

Portugal Prepare-se para experimentar a música de Diplo como nunca antes - em uma aventura exclusiva e inédita em um dos locais mais alucinantes do planeta: a Antártica. Limitada a apenas 100 fãs, esta jornada será uma experiência ultraluxuosa. Serviço cinco estrelas, paisagens de cair o queixo e boas vibrações ininterruptas. Suba a bordo do mais novo e um dos navios mais luxuosos das regiões polares – o World Voyager – equipado com tecnologia de ponta para levá-lo mais perto do que nunca de picos nevados de tirar o fôlego, geleiras azuis colossais e paisagens fora de moda. vida selvagem deste mundo. Prepare-se para saborear refeições gourmet e espere até ver as cabines – equipadas com comodidades de alto nível e varandas privadas ao ar livre que oferecem vistas panorâmicas da Antártica. Você desfrutará de vários sets de DJ ao longo desta experiência, tendo como pano de fundo águas e geleiras sem limites. Prepare-se para subir de nível no seu jogo de aventura. Junte-se a nós no The World Voyager e experimente uma mistura de luxo, emoções cheias de adrenalina e batidas épicas no mundo deslumbrante da Antártica. Não há outra viagem como esta. Ansiosos para retornar como lendas juntos depois de experimentar a primeira expedição de DJ ao 7º continente.

Hoje, o artista, produtor e DJ vencedor do Grammy Diplo confirma que está fazendo parceria com o coletivo de bem-estar Secular Sabbath em uma expedição de luxo de sete dias à Antártica, de 13 a 20 de dezembro. Apresentada em parceria com a Ocean Conservancy e a Insider Expeditions, a expedição musical e de bem-estar terá como objetivo a angariação de fundos e a sensibilização para a conservação dos oceanos.
“Finalmente tirando a Antártica da lista de desejos com o Sábado Secular”, diz Diplo. “Quando a Insider Expeditions explicou que esta seria uma oportunidade de parceria com a Ocean Conservancy para aumentar o financiamento e a conscientização para a conservação dos oceanos e a defesa do meio ambiente, eu sabia que tinha que dizer sim.”
A expedição acontecerá a bordo do The World Voyager, um iate de luxo com 100 cabines e equipado com tecnologia de ponta. Depois de voar de Punta Arenas, Chile, para o continente em fretamento privado, os hóspedes serão presenteados com vários DJ sets e apresentações ao vivo, perguntas e respostas ao vivo com Diplo, refeições gourmet, ofertas de bem-estar do Secular Sabbath, incluindo banhos sonoros, ioga e respiração, além de excursões para explorar a terra.
A viagem irá aumentar o financiamento e a sensibilização para a Ocean Conservancy, um distinto grupo de defesa ambiental sem fins lucrativos que está na vanguarda da conservação dos oceanos há mais de 50 anos. O seu foco principal é a promoção do bem-estar dos ecossistemas oceânicos, o combate à poluição marinha, a abordagem às alterações climáticas e a defesa activa contra práticas que põem em risco a vida das comunidades marinhas e humanas.
Há mais de 15 anos, a Insider Expeditions organiza experiências e retiros extraordinários para grupos especializados, artistas e organizações em todos os sete continentes. Suas viagens variam de expedições missionárias com organizações sem fins lucrativos a workshops itinerantes de brainstorming para empreendedores; desde retiros de bem-estar e ioga até reuniões familiares extraordinárias; a aventuras musicais e esportivas com celebridades. A sua missão motriz é partilhar o seu amor pelo mundo através de experiências cuidadosamente concebidas, práticas de viagem éticas e viagens verdadeiramente transformadoras.
Secular Sabbath é um coletivo de música ambiente e experiência sensorial com sede em Los Angeles. No coração do Secular Sabbath estão as propriedades curativas da música ambiente. Está comprovado que a música tem profundos efeitos psicológicos e subliminares nos seres humanos. O Sábado Secular é um novo tipo de prática de meditação na qual você mistura experiências sensoriais, práticas de conscientização e diversão para alcançar o estado final de relaxamento e restauração para incorporar em sua vida diária.
Os mais de 15 anos de turnê de Diplo o levaram por todo o mundo – a Havana, Katmandu, Córsega, Karachi, Delhi e inúmeros outros. Ele se apresentou nas ruas de Paris, em um parque para cães, no topo de uma ponte na Austrália, em uma minivan em Londres e em seis continentes. Agora, ele está voltando sua atenção para o último continente de sua lista de desejos: a Antártica.
Aproximadamente 100 fãs poderão se juntar a Diplo e outros convidados e artistas na viagem.
Upgrade to Turbo

Category: House | Views: 168 | Added by: musikmp3 | Tags: Путин, Украина, bitcoin, Новости Украины, Nederlands, 2024, песни, zippyshare, Донецк, Скачать бесплатно музыку, torrent, музыка онлайн, карта Украины, mp3, Free Download, Amazon, Скачать музыку, Netherland, музыка, Скачать музыку бесплатно, Песня, Billboard Hot 100, Beatport Top 100 | Rating: 0.0/0
Search
Musica categories
Electronic [2887]
Electronic Music | Скачать музыку новинки, Электронная музыка бесплатно и без регистрации онлайн.
Beatport Top 100 [808]
Beatport Top 100 | Скачать музыку Битпорт Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Beatport Top Music, битпорт Альбомы.
Traxsource Top 100 [198]
Traxsource Top 100 | Скачать музыку Траксаурс Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Traxsource Top Music, трэксаурс Альбомы.
DEFECTED RECORDS [483]
Defected Records Release | Скачать музыку Дефектед Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Defected Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
TOOLROOM RECORDS [83]
Toolroom Records Release | Скачать музыку Тулрум Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Toolroom Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
ANJUNADEEP / ANJUNABEATS [192]
UK: Anjunabeats, Anjunadeep Release | Скачать музыку Анжунабитс и Анжунадип лейбл, альбомы и сборники бесплатно и слушать онлайн. Anjunabeats, Anjunadeep Top Music UK Music imprint.
When We Dip Music Label [156]
When We Dip download music in mp3. | Скачать музыку When We Dip бесплатно и слушать онлайн. When We Dip Music, When We Dip Музыка. (Dublin / Montréal / Berlin)
Dance [3512]
Dance | Скачать музыку Денс бесплатно и слушать онлайн., Танцевальная Музыка
Techno [4596]
Techno | Скачать музыку Техно бесплатно и слушать онлайн. Techno Music, Техно Музыка
House [11372]
House | Скачать музыку Хаус. Клубнуая бесплатно и слушать онлайн., Хаус Музыка
Trance [4770]
Trance Vocal | Скачать музыку Trance Vocal бесплатно и слушать онлайн. Trance Music, Транс Музыка
Drum and Bass [2105]
Drum'n'Bass | Скачать музыку Drum and Bass бесплатно и слушать онлайн.
Progressive [2313]
Progressive | Скачать музыку Прогрессив Хаус бесплатно и слушать онлайн. Прогрессивная Музыка
TRAP/FUTURE-BASS [302]
TRAP/FUTUREBASS - Free download mp3/320kbps. Трэп Скачать музыку, Фьюче бэйс песни, альбомы и сборники!
Electro / Big Room [867]
Electro / Big Room | Скачать музыку Электро и биг рум бесплатно и слушать онлайн. Электро и биг-рум, Электронная Музыка
Breaks [636]
Breaks | Скачать музыку Breaks бесплатно и слушать онлайн. Брейкс Музыка
Minimal [274]
Minimal | Скачать музыку Минимал бесплатно и слушать онлайн. Minimal Music, Минимал Музыка
Bass House [93]
Bass House | Скачать музыку бейс хаус бесплатно и слушать онлайн. бейс-хаус Музыка
Nu disco/Indie dance [164]
Nu disco/Indie dance | Скачать музыку инди-дэнс, нью-диско бесплатно и слушать онлайн. Nu disco/Indie dance Music, инди дэнс и нью диско Музыка.
Dubstep [1553]
Dubstep | Скачать музыку дабстеп бесплатно и слушать онлайн. Dubstep Music, Даб Степ Музыка
Hardstyle [78]
Hardstyle | Скачать музыку Хардстайл бесплатно и слушать онлайн. Hardstyle Music, Хардстайл Музыка
Psyhedelic [436]
Psyhedelic | Скачать музыку психоделическую бесплатно и слушать онлайн. Psyhedelic Music, Психаделика,Музыка
HardCore [75]
HardCore | Скачать музыку Хардкор бесплатно и слушать онлайн. HardCore Music, Хардкор Музыка
Reggae [33]
Reggae Music| Скачать музыку Регги бесплатно и слушать онлайн. Регги Альбомы.
Pop [709]
Pop | Скачать музыку Поп бесплатно и слушать онлайн.
R'n'b [40]
R'n'b| Скачать музыку Арнби бесплатно и слушать онлайн.
Chillout [758]
Chillout | Скачать музыку Чилаут, Релакс бесплатно и слушать онлайн. Chillout Music, Чилаут Музыка
Punk rock [21]
Punk rock | Скачать музыку Панк-рок бесплатно и слушать онлайн. Punk rock Music, Панк Рок Музыка
Break Beat [320]
Breakbeat | Скачать музыку БрэйкБит бесплатно и слушать онлайн. Breakbeat, Big Beat Music, БрэйкБит альбомы
Alternative [30]
Alternative Music, Альтернативная Музыка
SoundTrack/OST [88]
SoundTrack | Скачать музыку Саунджтреки к фильмам бесплатно и слушать онлайн. SoundTrack/OST, Саундтреки
Hip-Hop/Rap [344]
Hip-Hop | Скачать музыку Рэп и хип хоп бесплатно и слушать онлайн. Hip-Hop/Rap, Хип Хоп, Реп музыка
Rock [176]
Rock | Скачать музыку Рок бесплатно и слушать онлайн. Rock Music, Рок Альбомы.
Gothic Metal [32]
Gothic Metal | Скачать музыку Готик Метал бесплатно и слушать онлайн. Gothic Metal music.
Metal [96]
Metal | Скачать музыку Металл бесплатно и слушать онлайн. Metal Music, Метал Альбомы.
Blues / Jazz [49]
Blues / Jazz Music | Скачать музыку Блюз-Джаз бесплатно и слушать онлайн.
Music Soft [47]
Программы для музыки | Скачать Музыкальный Софт бесплатно. Music Soft free.
Log In
Calendar
«  Январь 2024  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Our poll
Best domen ?
Total of answers: 73
Chat Box
Site friends
Statistics

Online 3
Guests 2
Users: 1
musikmp3
скачать музыку бесплатно

Sitemap Google/YandexCopyright MyCorp © 2024