Вторник, 16.04.2024, 00:31
Приветствую Вас Гость | RSS

EDM TITAN TORRENT FOR DJS!UK/USA BEST MP3 FOR FREE IN 320Kbps!17:48
ВАЛЕРИЯ — ТРИБЬЮТ ВАЛЕРИИ (ВТОРОЙ ИНТЕРНЕТ АЛЬБОМ' 23) (MP3 & FLAC) Download

Music/Style: #Best Of #Electronic, Pop, Dance, Trap, Club-House, Dance-Pop
Data:3/09/2023 September
Quality:MP3/320 kbps x lossless
Label: #VK_Records

"Download MP3: Трибьют Валерии (Album 2023)"

El álbum resultó generoso en cuanto a nombres, pero predecible en cuanto a música. Singer Valeria presented the album "Tribute to Valeria"
The album "Tribute to Valeria" was released on July 28, 2023. Mot, Instasamka, Xolidayboy, L'One, Marie Kraymbreri, Zivert, Hannah, Amirchik, the Hands Up group and others took part in its creation. They covered 16 tracks of Valeria, among which are all her main hits - "Airplane", " Watch”, “Riga-Moscow”, “To the limit”, etc.

Tracklist / Top tracks 16 / 45:59
• Amirchik — Капелькою 3:18
• Chris Yank — Чёрно-белый цвет 2:24
• HammAli & Navai — До предела 3:25
• INSTASAMKA — Маленький самолёт 2:07
• Kamazz — Метелица 2:58
• L'One — Москва слезам не верит 3:38
• Mona — Часики 2:47
• NLO — Не обижай меня 2:46
• The Limba — Ты грустишь 2:07
• Xolidayboy — Океаны 2:47
• Zivert — Рига-Москва 3:13
• Анет Сай — Была любовь 3:25
• Мари Краймбрери — Нежность моя 3:02
• Мот — Ты где-то там 2:02
• Руки Вверх! — Самолёт 3:44
• Ханна — Отпусти меня 2:23

FLAC Turbo | HitFile

MP3 Turbo | HitFile
"free download torrent" — "скачать музыку бесплатно"
#Музыка/downloaden/herunterladen/Télécharger/
ダウンロード/stažení/Scarica/descargar/niðurhal/nedlasting/다운로드/下載.


Een eerbetoon aan Valeria genaamd "Second Internet Album" werd uitgebracht op 28 april 2023. De release van de EP, waaraan Mona, Limba, HammAli & Navai en de Hands Up-groep deelnamen, valt samen met het 55-jarig jubileum van Valeria.

De EP bevat vier covers, waaronder "Hours" met een nieuw couplet van de opkomende artiest Mona, "You're sad", uitgevoerd in een nieuw geluid dankzij Limba, "To the Limit", oorspronkelijk uitgevoerd met Maxim Fadeev, en nu uitgevoerd door HammAli & Navai, en een cover van het nummer "Airplane" van de groep "Hands Up". Valeria gaf toe dat ze tevreden was met de resulterende covers.

“Ik vind het erg leuk als jonge artiesten nummers op zich nemen die de tand des tijds hebben doorstaan, en het werk van artiesten van een andere generatie vertolken”, citeert RBC haar. “Ik ben enorm blij dat ze geïnteresseerd zijn in dit repertoire. Niet alleen de nummers die aan het begin van mijn reis verschenen, maar vooral mijn recente werk is het nummer “To the Limit”, dat opnieuw werd gemaakt door de getalenteerde jongens HammAli & Navai. Ik zing het vandaag tijdens concerten, en het is het meest relevant. De geselecteerde composities zijn van compleet verschillende auteurs en klinken elk op hun eigen manier, dus het is simpelweg niet mogelijk om er één uit te pikken! En het lijkt mij dat elke artiest een nummer heeft gekozen dat bij hem als artiest past. Ik heb het werk van alle muzikanten gewaardeerd, hartelijk dank! Ik kreeg enorm veel plezier en luisterde met grote interesse naar mijn liedjes, die een deel van mij werden. En opeens klinken ze in een andere uitvoering, alsof het totaal andere nummers zijn met een nieuwe aanpak, met een nieuwe visie, met een nieuw gevoel. En ik zal blij zijn als de luisteraars het ook waarderen.

Het is vermeldenswaard dat het "First Internet Album" op 1 januari 2000 werd uitgebracht - het bevatte remixen van 12 Valeria-hits, waaronder "Riga-Moscow", "You're Somewhere There", "Tender Night".

Midden in de magere feestdagen haalde Valeria's eerbetoon zowel het nieuws als de hitlijsten. Het album kwam erg kleurrijk uit qua namen, niet zo genereus in openingen en nogal voorspelbaar qua muziek.

Pophits zijn, op zeldzame uitzonderingen na, nauwelijks goed bronmateriaal voor eerbetoon. Er zit geen rock-'n-roll-heiligheid in, en de betekenis is ook niet rijk. En nu popsterren de gewoonte hebben uitspraken te doen die helemaal niet muzikaal zijn, betekent het betrokken zijn bij sommige namen het hopeloos bederven van het eigen karma. Maar er zijn waaghalzen, en zestien nummers uit Valeria's repertoire zijn opgenomen door een indrukwekkend team van sterren uit verschillende generaties. Hier zijn Instasamka, en HammAli & Navai, en Zivert, en Marie Kraymbreri, evenals Anet Sai, Xolidayboy, NLO, Limba, Mot, L'One, Amirchik en de hele Sergey Zhukov in de rol van Valeria's tijdgenoot.

Tijdens haar indrukwekkende carrière heeft Valeria meer dan een divers repertoire verzameld. Ze was de zangeres waar iedereen op zat te wachten met liedjes die goed nieuws waren voor de pop van de jaren negentig. En toen schakelde ze over naar het middelgrote podium en bood haar publiek concerten aan die rijk waren aan emoties, maar niet erg intrigerende nieuwigheden. Met een dergelijke spreiding zou het eerbetoon aan Valeria kunnen uitmonden in een muzikaal avontuur, maar dit gebeurde niet.

De nieuwe generatie popsterren is een vreselijk pragmatisch publiek, ze weten niet hoe ze zich moeten oplossen in een andere artiest en nadat ze een nummer tot hun beschikking hebben gekregen, beginnen ze er exclusief voor hun eigen publiek een nummer van te maken. Dit is waar het echte probleem begint, omdat de nummers van de jeugd nu als een kopie worden verzameld. Ze beginnen met een refrein en zitten boordevol ongeveer dezelfde toeters en bellen. En die specifieke stem. Tegen de achtergrond van gekreun, miauwen en geloei lijkt de ooit genadeloos bekritiseerde zangstijl van de jaren negentig nu regelrechte perfectie.

Aan de andere kant was de beslissing om voor sommige projectdeelnemers hun eigen regels te volgen een goede keuze. ILO en Marie Crimebrery, die respectievelijk "You're Somewhere There" en "My Tenderness" kregen, namen alleen de refreinen van de originelen en vulden ze aan met hun eigen verzen. En Marie Crimebrery eindigde met een heel sentimenteel liedje.

Zivert maakte van "Riga-Moskou" een clubtrack en overdreef het helemaal niet. Sergey Zhukov toverde over het "Vliegtuig", dat, om eerlijk te zijn, vrij moeilijk te bederven is. Nadat hij het nummer in een dansnummer had verspreid, beroofde hij het natuurlijk van veel aangename nuances, maar veel mensen zouden het arrangement in de geest van de hits van Robert Miles leuk kunnen vinden. HammAli & Navai maakten van "To the Limit" een typische waterpijphit voor hen, en het zou vreemd zijn om iets anders te horen.

Instasamka heeft "Little Airplane" omgevormd tot een parodie-komedie, wat niet verrassend is, aangezien het zelf een parodie (zeer succesvol, zo blijkt) op een popster is. L’One in ‘Moscow Does Not Believe in Tears’ vermengde op beroemde wijze de originele regels met zijn eigen regels, waardoor er echter twijfels ontstonden over de geschiktheid van een dergelijke onderneming. De rapper wordt echter verondersteld te improviseren.

Waarschijnlijk hoor je in elk van de zestien covers wel wat ijver, maar het totaalbeeld is nogal somber. Voor de meeste projectdeelnemers betekent het opnemen van Valeria's lied dat ze een refrein krijgen waar ze zelf nog niet aan hebben gedacht. En de refreinen van deze hits zijn het waard om te proberen de noten die ze bevatten onder de knie te krijgen.
Upgrade to Turbo

Category: Dance | Views: 262 | Added by: musikmp3 | Tags: Донецк, Netherland, Amazon, карта Украины, Billboard Hot 100, Украина сегодня, Украина, Free Download, Nederlands, torrent, mp3, Новости Украины, музыка, Скачать бесплатно музыку, песни, Скачать музыку бесплатно, 2023, песня слушать, zippyshare, Beatport Top 100, музыка онлайн, Скачать музыку | Rating: 0.0/0
Search
Musica categories
Electronic [2887]
Electronic Music | Скачать музыку новинки, Электронная музыка бесплатно и без регистрации онлайн.
Beatport Top 100 [811]
Beatport Top 100 | Скачать музыку Битпорт Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Beatport Top Music, битпорт Альбомы.
Traxsource Top 100 [198]
Traxsource Top 100 | Скачать музыку Траксаурс Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Traxsource Top Music, трэксаурс Альбомы.
DEFECTED RECORDS [484]
Defected Records Release | Скачать музыку Дефектед Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Defected Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
TOOLROOM RECORDS [85]
Toolroom Records Release | Скачать музыку Тулрум Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Toolroom Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
ANJUNADEEP / ANJUNABEATS [193]
UK: Anjunabeats, Anjunadeep Release | Скачать музыку Анжунабитс и Анжунадип лейбл, альбомы и сборники бесплатно и слушать онлайн. Anjunabeats, Anjunadeep Top Music UK Music imprint.
When We Dip Music Label [156]
When We Dip download music in mp3. | Скачать музыку When We Dip бесплатно и слушать онлайн. When We Dip Music, When We Dip Музыка. (Dublin / Montréal / Berlin)
Dance [3514]
Dance | Скачать музыку Денс бесплатно и слушать онлайн., Танцевальная Музыка
Techno [4602]
Techno | Скачать музыку Техно бесплатно и слушать онлайн. Techno Music, Техно Музыка
House [11375]
House | Скачать музыку Хаус. Клубнуая бесплатно и слушать онлайн., Хаус Музыка
Trance [4772]
Trance Vocal | Скачать музыку Trance Vocal бесплатно и слушать онлайн. Trance Music, Транс Музыка
Drum and Bass [2106]
Drum'n'Bass | Скачать музыку Drum and Bass бесплатно и слушать онлайн.
Progressive [2316]
Progressive | Скачать музыку Прогрессив Хаус бесплатно и слушать онлайн. Прогрессивная Музыка
TRAP/FUTURE-BASS [302]
TRAP/FUTUREBASS - Free download mp3/320kbps. Трэп Скачать музыку, Фьюче бэйс песни, альбомы и сборники!
Electro / Big Room [867]
Electro / Big Room | Скачать музыку Электро и биг рум бесплатно и слушать онлайн. Электро и биг-рум, Электронная Музыка
Breaks [636]
Breaks | Скачать музыку Breaks бесплатно и слушать онлайн. Брейкс Музыка
Minimal [274]
Minimal | Скачать музыку Минимал бесплатно и слушать онлайн. Minimal Music, Минимал Музыка
Bass House [93]
Bass House | Скачать музыку бейс хаус бесплатно и слушать онлайн. бейс-хаус Музыка
Nu disco/Indie dance [164]
Nu disco/Indie dance | Скачать музыку инди-дэнс, нью-диско бесплатно и слушать онлайн. Nu disco/Indie dance Music, инди дэнс и нью диско Музыка.
Dubstep [1553]
Dubstep | Скачать музыку дабстеп бесплатно и слушать онлайн. Dubstep Music, Даб Степ Музыка
Hardstyle [78]
Hardstyle | Скачать музыку Хардстайл бесплатно и слушать онлайн. Hardstyle Music, Хардстайл Музыка
Psyhedelic [438]
Psyhedelic | Скачать музыку психоделическую бесплатно и слушать онлайн. Psyhedelic Music, Психаделика,Музыка
HardCore [75]
HardCore | Скачать музыку Хардкор бесплатно и слушать онлайн. HardCore Music, Хардкор Музыка
Reggae [33]
Reggae Music| Скачать музыку Регги бесплатно и слушать онлайн. Регги Альбомы.
Pop [709]
Pop | Скачать музыку Поп бесплатно и слушать онлайн.
R'n'b [40]
R'n'b| Скачать музыку Арнби бесплатно и слушать онлайн.
Chillout [759]
Chillout | Скачать музыку Чилаут, Релакс бесплатно и слушать онлайн. Chillout Music, Чилаут Музыка
Punk rock [21]
Punk rock | Скачать музыку Панк-рок бесплатно и слушать онлайн. Punk rock Music, Панк Рок Музыка
Break Beat [320]
Breakbeat | Скачать музыку БрэйкБит бесплатно и слушать онлайн. Breakbeat, Big Beat Music, БрэйкБит альбомы
Alternative [30]
Alternative Music, Альтернативная Музыка
SoundTrack/OST [88]
SoundTrack | Скачать музыку Саунджтреки к фильмам бесплатно и слушать онлайн. SoundTrack/OST, Саундтреки
Hip-Hop/Rap [345]
Hip-Hop | Скачать музыку Рэп и хип хоп бесплатно и слушать онлайн. Hip-Hop/Rap, Хип Хоп, Реп музыка
Rock [176]
Rock | Скачать музыку Рок бесплатно и слушать онлайн. Rock Music, Рок Альбомы.
Gothic Metal [32]
Gothic Metal | Скачать музыку Готик Метал бесплатно и слушать онлайн. Gothic Metal music.
Metal [96]
Metal | Скачать музыку Металл бесплатно и слушать онлайн. Metal Music, Метал Альбомы.
Blues / Jazz [49]
Blues / Jazz Music | Скачать музыку Блюз-Джаз бесплатно и слушать онлайн.
Music Soft [47]
Программы для музыки | Скачать Музыкальный Софт бесплатно. Music Soft free.
Log In
Calendar
«  Сентябрь 2023  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Our poll
Best domen ?
Total of answers: 77
Chat Box
Site friends
Statistics

Online 4
Guests 4
Users: 0
скачать музыку бесплатно

Sitemap Google/YandexCopyright MyCorp © 2024