Суббота, 22.06.2024, 11:46
Приветствую Вас Гость | RSS

EDM TITAN TORRENT FOR DJS!UK/USA BEST MP3 FOR FREE IN 320Kbps!23:23
VA — BUDDHA-BAR: THE UNIVERSE OF BUDDHA-BAR 2022 [4 × CD BOX-SET] Download

Music/Style: #Best Of #Electronic, ChillOut, Downbeat, Slow-House, Ethnic-Beat, Leftfield, Future Jazz, Lounge, Spiritual, Organic House, Chill Music, Chill-Electronica
Data:18/11/2022
Quality:MP3/320 kbps
#Музыка/Label: #George V Records / #Wagram #France (3596974230828 / 3596974230767)

"Download MP3: Buddha Bar Universe / Various / (Boxed Set, France - Import), VA - Buddha-Bar: The Universe Of Buddha-Bar (4xCD | 2022)"

Welkom in het betoverende universum van Buddha-Bar Deze boxset met 4 cd's biedt een geweldige selectie hypnotiserende geluiden, voornamelijk onuitgebrachte boeiende en exotische nummers. Deze nieuwe selectie, gemaakt door de coolste Chill-Out & Organic House-artiesten uit het universum, neemt je mee door de vier sterrenstelsels van Mr. ID (Marokko), Milo Häfliger (Zwitserland), The Soul Brothers (Mexico) en Ravin (Buddha-Bar Paris resident DJ). Bereid je voor op een interstellaire odyssee, een ontsnapping door tijd en ruimte, waar de werkelijkheid vervaagt in dromen, waar muziek de reis is. Welkom in een nieuwe dimensie, welkom in het universum van Buddha-Bar

Tracklist / Top tracks
CD1 (13 / 1:15:26)
1. Mr. Id;Nawal Lamrini — Oumma Wahda 6:04
2. Mr. Id;Diaa Taybi — Palmeraie 4:03
3. Mr. Id;Ibird;Meryame — Salam 5:32
4. Mr. Id;Osens;Tina Ardor — Zman 4:52
5. Mr. Id;Salah Hammadi — Amour Yasben 5:39
6. Buddha Bar;Mr. Id;Andile Mbili — Black Diamond 6:07
7. Mr. Id;Mehdi Nassouli — Bosso 3:31
8. Mr. Id;Omary;Bakar;Asmaa Askouri — Man Rak 6:58
9. Buddha Bar;Mr. Id;Momo Ryuk;Salah Hammadi — Lbechra 5:56
10. Mr. Id;Aziz Ozouss — Sidi Hamoum 9:49
11. Mr. Id;Ndrk;Yacine Dessouki;Salim — Tied Home 5:49
12. Mr. Id — Up For It 5:38
13. Mr. Id — After You 5:28

CD2 (16 / 1:22:22)
14. Philippe Cohen Solal;Rusan Filiztek — Seher Yelleri 3:39
15. Sferix — Go Slow 4:05
16. Jacob Gurevitsch;Buika — Melancolia (Dj Divo & Olio Remix) 3:37
17. Eliyo;Netam — Xifse 5:46
18. Jeeweiss — Alma Roja 2:54
19. Dj Pippi;Willie Graff;Charlotte Caluwaerts;Jacob Gurevitsch — Piel A Piel 4:07
20. Be. Lanuit;Marcos De La Fuente — Nana A Leon 6:09
21. Shaman’s Dream;Liquid Bloom;Dj Taz Rashid — Temple Gateways (Dj Taz Rashid Yoga Mix) 3:38
22. Jamie Porteous — La Vida En Bici 5:40
23. Ali Termos — Qalbi 6:17
24. Waldeck;Patrizia Ferrara — Quando 2:56
25. Dj Renat;Turaniqa — Lonely (Organic Radio Edit) 4:20
26. Michael Simon — Natalia 8:16
27. Niko Garcia;Nicolas Soria — Mi Inspiracion 8:04
28. Vinila Von Bismark;Sparrow & Barbossa;Francis Coletta — Morena 5:53
29. Animalic Drum;Bobby Fallon — Sell My Heart (Kreative Nativez Remix) 7:01

CD3 (15 / 1:36:39)
30. Buddha Bar;The Soul Brothers — Maharani 7:15
31. The Soul Brothers — Te Recuerdo 6:23
32. The Soul Brothers — Lamentos 6:02
33. The Soul Brothers — Lugu 6:56
34. The Soul Brothers — Mampuk 6:24
35. The Soul Brothers — Makambo 6:24
36. The Soul Brothers — El Magico 5:41
37. The Soul Brothers — Embrujo 5:52
38. The Soul Brothers — Gardenia 6:56
39. The Soul Brothers — Kinkakuji 5:56
40. The Soul Brothers — Amapola 6:20
41. The Soul Brothers — Cobardia 6:56
42. Buddha Bar;The Soul Brothers — Despedirnos 6:09
43. The Soul Brothers — Mohana 6:25
44. The Soul Brothers — Juramento 6:59

CD4 (12 / 1:14:47)
45. Milo Häfliger — Aakash 4:47
46. Stéphane Salerno;Pandhora — Mayana 6:12
47. Javid — Mithras 5:17
48. Milo Häfliger — Hiraeth 6:41
49. Enigmatic;Milo Häfliger — Blackbird 6:07
50. Buddha Bar;Niki Sadeki — Menta Tu Mente 6:27
51. Joep Mencke — Ciya 5:30
52. Amentia — Sulivan 7:12
53. Olivan — The Facing Sun 6:41
54. Milo Häfliger — Lyra 7:00
55. Browncoat — Singularity 7:15
56. Buddha Bar;Milo Häfliger — Forelsket 5:37

Turbo | Rapid"free download for dj's" — "скачать музыку бесплатно"
downloaden/herunterladen/Télécharger/
ダウンロード/stažení/Scarica/descargar/niðurhal/nedlasting/다운로드/下載.

Taj Mah Lounge Ambient Grooves is een met liefde geselecteerde compilatie van Smooth Deluxe. De selectie van hoge kwaliteit bevat traditionele wereldfusie, gemakkelijk te luisteren geluiden uit het Midden- en Verre Oosten. Onder uw aandacht wordt een publicatie Global Player Music ter beoordeling gepresenteerd, evenals een overzicht van het algemene beeld, de inhoud en het luisteren! Taj Mah Lounge Ambient Grooves Vol. 5 is ontworpen en ondertekend als referentie op uw keuze uit verschillende uitwisselingsbestanden. World Fusion, Uptempo, Etnisch, Mystiek, Arabisch, Charismatisch, Aziatische muziek! Gemak, betrouwbaarheid en beschikbaarheid, is het eigendom van ons portaal, efficiëntie en inzet voor nieuwe hoogten, evenals de onmetelijkheid van de creatieve transformatie! Luister, maak kennis met en download de publicatie op deze website.

Verschillende artiesten - Deep and Chill House toont een verscheidenheid aan stilistische inhoud van het materiaal, dat wil zeggen, zal zijn en misschien zal het slechts een ontdekking zijn. Evenals een aanvulling op uw collectie en archief. En ongetwijfeld het verwerven van een absoluut duurzame stemming! Onder uw aandacht wordt een publicatie Feel The Vibe ter recensie aangeboden, evenals een overzicht van het totaalbeeld, inhoud en luisterplezier! Diverse artiesten - Deep and Groovy Vol. 3 is ontworpen en ondertekend als referentie op uw keuze uit verschillende uitwisselingsbestanden. Soulvol, Jackin, Funky, Deep Groove! Gemak, betrouwbaarheid en beschikbaarheid, is het eigendom van ons portaal, efficiëntie en inzet voor nieuwe hoogten, evenals de onmetelijkheid van de creatieve transformatie!

Onder uw aandacht wordt een publicatie City Lounge Records ter beoordeling aangeboden, evenals een overzicht van het totaalbeeld, de inhoud en het luisteren! Lounge & Cocktail Vol. 3 is ontworpen en ondertekend als referentie op uw keuze uit verschillende uitwisselingsbestanden. Gemak, betrouwbaarheid en beschikbaarheid, is het eigendom van ons portaal, efficiëntie en inzet voor nieuwe hoogten, evenals de onmetelijkheid van de creatieve transformatie! Luister, maak kennis met en download de publicatie op deze website. Lounge melodische impulsen in zachte en lichte composities openen het beeld van een kleurrijke collectie. Met de steun van de artiesten hebben Night Lovers, Dann Patrik, Austen Doyle, Yanni Gee, Andrew Varola, Yves St. Pierre, Matt Sanders, Drummachill, First Groove het contrast van deze compilatie gevuld.

Buddha Bar Best Of 2 van Ravin is ontworpen en ondertekend als referentie op uw keuze uit verschillende wisselaars. Gemak, betrouwbaarheid en beschikbaarheid, is het eigendom van ons portaal, efficiëntie en inzet voor nieuwe hoogten, evenals de onmetelijkheid van de creatieve transformatie! Luister, maak kennis met en download de publicatie op deze website. Sinds de opening staat de muzikale signatuur van de Buddha-Bar in een innovatief en avant-gardistisch register, dankzij de subtiele mixen van Electro, Etnische & Diepe ritmes en tribale en boeiende klanken, elke avond gedistilleerd door onze DJ's. In perfecte harmonie met het decor en de sfeer van het restaurant, betovert deze pittige en constant vernieuwende muziekstijl al meer dan 20 jaar Parijse en internationale klanten.

Ibiza Is Heerlijk Een Coole Zomer Lounge & Chill Out Vol. 4 is ontworpen en ondertekend als referentie op uw keuze uit verschillende uitwisselingsbestanden. Gemak, betrouwbaarheid en beschikbaarheid, is het eigendom van ons portaal, efficiëntie en inzet voor nieuwe hoogten, evenals de onmetelijkheid van de creatieve transformatie! Luister, maak kennis met en download de publicatie op deze website. Paradise City is een artiest en verzamellabel in de elektronische en downbeat sectie. We werken al samen met internationale artiesten, zoals Steen Thottrup, Ganga, Lemongrass, Eva Pacifico, Lenny Ibizarre en meer. Het label en de muziek zijn beïnvloed door de Balearen en veel van onze artiesten wonen op Ibiza. Onder uw aandacht wordt een publicatie Paradise City Records ter beoordeling aangeboden, evenals een overzicht van het totaalbeeld, de inhoud en het luisteren!

Enjoy The Moment Vol.1 bevat meesterwerken van chillisme en loungeisme voor je ontspannende quality time! Het seizoen van ontspanning in muzikale werken opgenomen in de geïnspireerde stijlvolle lounge-compilatie! Editie: Enjoy the Moment Vol. 1 toont een verscheidenheid aan stilistische inhoud van het materiaal, dat wil zeggen, zal en zal misschien slechts een ontdekking zijn. Evenals een aanvulling op uw collectie en archief. En ongetwijfeld het verwerven van een absoluut duurzame stemming! Downtempo, Chill Out, Lo-Fi, Exotica, Balearic, Relax, Lounge. Met de steun van de artiesten hebben 351 Lake Shore Drive, Sphere, Project Blue Sun, Smooth Deluxe, Agama, 2 Men Ahead, Mark Gaetani, Supermusiq, One Man Ahead het contrast van deze compilatie gevuld. Lounge melodische impulsen in zachte en lichte composities openen het beeld van een kleurrijke collectie.

M-Sol Records Label gespecialiseerd in het uitgeven van Chillout, Lounge, Oriental en World Music, Chill House, Soulful en Deep House Music. Sublabels: Tibetania Records, Urban Orange Music, Chill 'N Chill. M-Sol Records Muziek is oagerijpt op compilaties en albums uitgegeven door: Sony Music, EMI Music, Ministry of Sound, Buddha BAR CDs! Muziek voor: Samsung-bedrijf, Mercedez, Volvo-commercials, Austrian Airlines, Stopanska Banka, modeshows, documentaires, enz. M-Sol Records levert ook muziek van hoge kwaliteit rechtstreeks aan hotelresorts, spahotels, koffiebars en restaurants over de hele wereld. Chillout Autumn Gems 2022: Chillout Your Mind is ontworpen en ondertekend als referentie op uw keuze uit verschillende uitwisselingsbestanden. Gemak, betrouwbaarheid en beschikbaarheid, is het eigendom van ons portaal, efficiëntie en inzet voor nieuwe hoogten, evenals de onmetelijkheid van de creatieve transformatie!

The Universe Of Buddha-Bar é projetado e assinado como uma referência em sua escolha de vários arquivos de troca. Compilada pelos artistas de house orgânico e chill-out mais legais do universo, esta nova seleção leva você pelas quatro galáxias de Mr. ID (Marrocos), Milo Häfliger (Suíça), The Soul Brothers (México) e Ravin (DJ residente de Buda Bar Paris). Prepare-se para uma odisséia interestelar, um voo no tempo e no espaço onde a realidade se transforma em sonho e a música é a jornada. Bem-vindo a uma nova dimensão, bem-vindo ao universo de Buddha-Bar
Upgrade to Turbo

Category: Chillout | Views: 501 | Added by: musikmp3 | Tags: музыка, Скачать бесплатно музыку, музыка 2023, Beatport Top 100, музыка 2022, Nederlands, Billboard Hot 100, Free Download, top 100 beatport, gratis, zippyshare, музыка онлайн, Скачать музыку, 2023, mp3, Amazon, Netherland, torrent, Скачать музыку бесплатно, песня слушать, песни | Rating: 0.0/0
Search
Musica categories
Electronic [2887]
Electronic Music | Скачать музыку новинки, Электронная музыка бесплатно и без регистрации онлайн.
Beatport Top 100 [811]
Beatport Top 100 | Скачать музыку Битпорт Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Beatport Top Music, битпорт Альбомы.
Traxsource Top 100 [198]
Traxsource Top 100 | Скачать музыку Траксаурс Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Traxsource Top Music, трэксаурс Альбомы.
DEFECTED RECORDS [487]
Defected Records Release | Скачать музыку Дефектед Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Defected Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
TOOLROOM RECORDS [86]
Toolroom Records Release | Скачать музыку Тулрум Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Toolroom Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
ANJUNADEEP / ANJUNABEATS [193]
UK: Anjunabeats, Anjunadeep Release | Скачать музыку Анжунабитс и Анжунадип лейбл, альбомы и сборники бесплатно и слушать онлайн. Anjunabeats, Anjunadeep Top Music UK Music imprint.
When We Dip Music Label [156]
When We Dip download music in mp3. | Скачать музыку When We Dip бесплатно и слушать онлайн. When We Dip Music, When We Dip Музыка. (Dublin / Montréal / Berlin)
Dance [3514]
Dance | Скачать музыку Денс бесплатно и слушать онлайн., Танцевальная Музыка
Techno [4603]
Techno | Скачать музыку Техно бесплатно и слушать онлайн. Techno Music, Техно Музыка
House [11376]
House | Скачать музыку Хаус. Клубнуая бесплатно и слушать онлайн., Хаус Музыка
Trance [4773]
Trance Vocal | Скачать музыку Trance Vocal бесплатно и слушать онлайн. Trance Music, Транс Музыка
Drum and Bass [2106]
Drum'n'Bass | Скачать музыку Drum and Bass бесплатно и слушать онлайн.
Progressive [2316]
Progressive | Скачать музыку Прогрессив Хаус бесплатно и слушать онлайн. Прогрессивная Музыка
TRAP/FUTURE-BASS [302]
TRAP/FUTUREBASS - Free download mp3/320kbps. Трэп Скачать музыку, Фьюче бэйс песни, альбомы и сборники!
Electro / Big Room [867]
Electro / Big Room | Скачать музыку Электро и биг рум бесплатно и слушать онлайн. Электро и биг-рум, Электронная Музыка
Breaks [636]
Breaks | Скачать музыку Breaks бесплатно и слушать онлайн. Брейкс Музыка
Minimal [274]
Minimal | Скачать музыку Минимал бесплатно и слушать онлайн. Minimal Music, Минимал Музыка
Bass House [93]
Bass House | Скачать музыку бейс хаус бесплатно и слушать онлайн. бейс-хаус Музыка
Nu disco/Indie dance [164]
Nu disco/Indie dance | Скачать музыку инди-дэнс, нью-диско бесплатно и слушать онлайн. Nu disco/Indie dance Music, инди дэнс и нью диско Музыка.
Dubstep [1553]
Dubstep | Скачать музыку дабстеп бесплатно и слушать онлайн. Dubstep Music, Даб Степ Музыка
Hardstyle [78]
Hardstyle | Скачать музыку Хардстайл бесплатно и слушать онлайн. Hardstyle Music, Хардстайл Музыка
Psyhedelic [438]
Psyhedelic | Скачать музыку психоделическую бесплатно и слушать онлайн. Psyhedelic Music, Психаделика,Музыка
HardCore [75]
HardCore | Скачать музыку Хардкор бесплатно и слушать онлайн. HardCore Music, Хардкор Музыка
Reggae [33]
Reggae Music| Скачать музыку Регги бесплатно и слушать онлайн. Регги Альбомы.
Pop [709]
Pop | Скачать музыку Поп бесплатно и слушать онлайн.
R'n'b [40]
R'n'b| Скачать музыку Арнби бесплатно и слушать онлайн.
Chillout [759]
Chillout | Скачать музыку Чилаут, Релакс бесплатно и слушать онлайн. Chillout Music, Чилаут Музыка
Punk rock [21]
Punk rock | Скачать музыку Панк-рок бесплатно и слушать онлайн. Punk rock Music, Панк Рок Музыка
Break Beat [320]
Breakbeat | Скачать музыку БрэйкБит бесплатно и слушать онлайн. Breakbeat, Big Beat Music, БрэйкБит альбомы
Alternative [30]
Alternative Music, Альтернативная Музыка
SoundTrack/OST [88]
SoundTrack | Скачать музыку Саунджтреки к фильмам бесплатно и слушать онлайн. SoundTrack/OST, Саундтреки
Hip-Hop/Rap [345]
Hip-Hop | Скачать музыку Рэп и хип хоп бесплатно и слушать онлайн. Hip-Hop/Rap, Хип Хоп, Реп музыка
Rock [176]
Rock | Скачать музыку Рок бесплатно и слушать онлайн. Rock Music, Рок Альбомы.
Gothic Metal [32]
Gothic Metal | Скачать музыку Готик Метал бесплатно и слушать онлайн. Gothic Metal music.
Metal [96]
Metal | Скачать музыку Металл бесплатно и слушать онлайн. Metal Music, Метал Альбомы.
Blues / Jazz [49]
Blues / Jazz Music | Скачать музыку Блюз-Джаз бесплатно и слушать онлайн.
Music Soft [47]
Программы для музыки | Скачать Музыкальный Софт бесплатно. Music Soft free.
Log In
Calendar
Our poll
Best domen ?
Total of answers: 77
Chat Box
Site friends
Statistics

Online 3
Guests 3
Users: 0
скачать музыку бесплатно

Sitemap Google/YandexCopyright MyCorp © 2024