Пятница, 14.06.2024, 15:20
Приветствую Вас Гость | RSS

EDM TITAN TORRENT FOR DJS!UK/USA BEST MP3 FOR FREE IN 320Kbps!10:54
RESIDENT ADVISOR PODCAST RA.862 — YAZZUS (12/12/2022) Download

Music/Style: #Best Of #Electronic, #Techno, Techno-House, #Electro, #BreakBeat
Data:17/12/2022
Quality:MP3/320 kbps
#Музыка/Label: #Beatport

"Download MP3: Resident Advisor Podcast: RA.862 YAZZUS [12.12.2022]"

Yazzus is one of the most exciting DJs out of the UK right now.

Tracklist / Top tracks
Cygnus — Sit Back & Relax feat. Xavier Gladstone
DJ T-1000 — Detroitism
Paul Johnson — A Little Suntin Suntin
Galaxy 2 Galaxy — Hi-Tech Jazz
Jaymie Silk — Acid Black Box
MoMA Ready — For You
Skin On Skin — For Tha Shot
Altered Natives — What Life Once Was
DJ Delish — The Panel feat. MC Debra
Megan Thee Stallion — Big Ole Freak (Ase Manual Edit)
GRRL — Echolocator
H3LLNAH — 3cc0
Drexciya — Black Sea (Aqualung Version)
Yazzus — Human Error Processor
Huey Mnemonic — D’wave Zone
MCR-T — OG LOC
Silkie — Bass Junkie
Jasmine Infiniti — YES, SIR
93SOVAGE — DRUNKARDS
SAFIYAHH — INFLUENCER CONVENTION [TOOL](ThisIsDeadweight) feat. TURKANA & FREEMAN713
UNiiQU3 — CUMMIN FOR COMMA$
Femanyst — Suk My Diq’ (Fem Edit)
François X — Shame Stare
Yazzus — Perforated
SAFIYAHH — official#1bitch
Yazzus — Wearing My Hyperpop Rolex
JLZ — DZ7
AMX — Ride
Retromigration — Rum & Lime feat. Passion Deez
Yazzus — ???
Beyonce — formation (saint deepthroat club edit)
WTCHCRFT — SHAKE IT
That Kid — FUCK IT UP feat. PRINCI, FAGEDELICS, BELLADONNA, VISAS2K, WIFI BABY
Dudley Slang — Pop Dat Ass Up
Underground Resistance — Technology Gap
Heavee — Where the Party @
DJ Rashad — Double Cup feat. Spinn
Sinistarr & Stingray313 — Untitled
GEOTHEORY — TOMB RAID OF PHARAOH
D-Bridge — Kismet
TYGAPAW — So It Go
Roni Size — Out Of Breath feat. Rahzel

Mixdrop | Rapid"free download for dj's" — "скачать музыку бесплатно"
downloaden/herunterladen/Télécharger/
ダウンロード/stažení/Scarica/descargar/niðurhal/nedlasting/다운로드/下載.

Een genre-tartende, tijdperk-omvattende mix die zwarte excellentie viert.

Yazzus is op dit moment een van de meest opwindende dj's uit het VK. Maar ze speelt niet de gebruikelijke Britse dingen. In plaats daarvan is haar werk - haar producties en haar dj's - zowel een geschiedschrijving als een dialoog van de Black Atlantic-connectie, waarin dansmuziekgenres van beide kanten van de vijver worden opgenomen. Haar werk, dat techno, electro en soms house omvat, is een afrofuturistisch project dat verleden, heden en toekomst combineert. Haar recente EP, Black Metropolis, bereikt dit met een echt innovatieve kijk op zwarte dansmuziek uit de jaren 90 die een vintage sjabloon gebruikt om iets nieuws te doen.

Ze noemt haar RA Podcast een "Black excellence" mix, reizend tussen tijdperken en plaatsen, met artiesten als Skin On Skin, Paul Johnson, Drexciya en Huey Mnemonic. Het maakt deel uit van haar missie om de zwarte oorsprong van dansmuziek, en ook de vitaliteit van de hedendaagse zwarte dansmuziek, onder de aandacht te brengen (en mensen eraan te herinneren). Deze mix is een geschiedenisles, een verhaal en een rave in één, iets waar we trots op zijn om te hosten van een opwindende jonge geest in de elektronische muziekscene.

Wat heb je onlangs gedaan?

Veel gereisd - zoveel mensen in verschillende steden bereiken en contact maken, nieuwe vrienden maken en waanzinnige ervaringen opdoen!! Voor mij is dit het eerste jaar waarin ik behoorlijk 'on the road' ben, maar het is ook iets waar ik vanaf het begin naar toe heb gewerkt, dus ik voel me super gezegend dat ik mijn ding kan doen voor veel nieuwe doelgroepen! En natuurlijk is het altijd belangrijk om een balans te hebben tussen uitrusten, dus ik heb heel veel geweldige nieuwe anime bekeken die momenteel in rotatie is, haha.

Hoe en waar is de mix opgenomen en kun je ons het idee achter de mix vertellen?

Dus deze mix noem ik The Black Excellence Mix, met nummers gemaakt door zwarte artiesten van over de hele wereld, verspreid over een heel cool scala aan genres en vibes. Dit komt voort uit mijn laatste EP op Tresor Black Metropolis waar ik, binnen een Afrofuturistische scope, een metropool van vooruitstrevende geluiden creëer, terwijl ik trouw blijf aan de oorsprong van de zwarte cultuur. Het gaat erom zwarte stemmen centraal te stellen en echt naar ons perspectief te luisteren. Deze mix fungeert als een score voor deze unieke scape waarin je het concept van tijd kunt doorkruisen met pioniers uit het verleden en nieuwe producers waar ik nu dol op ben, van house tot jungle. Er is zelfs een nummer van mijn gekke getalenteerde neef Retromigration! Het is een helende ervaring geweest om met zwarte kunst te werken.

Wat betekent afrofuturisme voor jou als het gaat om muziek (en vooral elektronische muziek)?

De muziekindustrie is jarenlang witgekalkt, waardoor de zwarte oorsprong van elektronische muziek wordt uitgehold, dus met het Afrofuturistische perspectief in beweging stelt het zwarte artiesten in staat weer centraal te staan en echt te pionieren met iets dat we hebben uitgevonden, en om te worden controle over zijn toekomst. Veel dingen zijn tot nu toe cultureel toegeëigend dat het bijna is alsof je geschiedenis herschrijft, b.v. het aantal argumenten dat ik heb gehad dat techno inderdaad uit de zwarte cultuur komt. Het betekent ook krediet betalen waar het verschuldigd is, en de strijd en veerkracht van de initiatiefnemers eren. Dus om vooruit te kijken, kan dit worden gezien met meer vertegenwoordiging op line-ups, labelroosters en gewoon in het algemeen meer aanwezigheid binnen de scene, niet alleen binnen de club maar ook in de journalistiek en leidinggevende functies. Zoals versterkt door Make Techno Black Again van DeForrest Brown Jr.

Hoe breng je een balans op om eer te bewijzen aan de mensen en geluiden die ervoor kwamen, maar het toch fris te houden?

Sinds ik ben begonnen met produceren, ben ik altijd aangetrokken geweest door onconventionele geluiden en dit idee van een buitenaards gevoel in mijn tracks. Ik hou ervan om muziek te maken die niet van de aarde lijkt te komen, maar uit een compleet parallel universum waar shit gewoon anders is! Natuurlijk hebben de jaren '90 en '00 altijd het sjabloon gehad waartoe ik me aangetrokken voel, de percussieve keuzes, de inherente leuke brutaliteit en sexiness, waar ik vervolgens een vleugje toekomst aan toevoeg met wat buitenaards klinkende synths maar mega geladen alsof ze net wat extase hebben ingeademd, weet je? Ik denk ook dat snellere muziek in het algemeen een meer merkbare bounce geeft en het gevoel geeft dat we in een time warp zitten, als je een house-track speelt met 150 BPM, stuur je meteen een aflevering van The Jetsons... probeer het nu thuis .

Wat is een oorzaak of probleem waarvan je zou willen dat de wereld er meer aandacht aan besteedt?

We weten allemaal dat de wereld super klote is, maar als je iets positiefs doet, hoe groot of klein dan ook, kun je toch impact maken. Voor mij en iets dat uit deze mix naar voren komt, is natuurlijk het aanpakken van racisme en discriminatie, het respecteren van de oorsprong van de meeste, zo niet alle muziekgenres, en het aanpakken van het witwassen van de industrie. Black Artist Database is een geweldig platform voor het ontdekken van zwart talent en creatievelingen, en biedt ook inspirerende artikelen en podcasts over onze ervaringen, dus als je iets wilt veranderen, is dit een plek om te beginnen.

Wat ben je van plan?

Er is veel opwinding
Er komen shows aan, en volgend jaar wordt zeker een groot jaar, kijk eerlijk gezegd gewoon naar deze ruimte ;pp
Upgrade to Turbo

Category: Techno | Views: 325 | Added by: musikmp3 | Tags: музыка онлайн, песни, музыка 2022, Amazon, Скачать музыку бесплатно, top 100 beatport, mp3, Nederlands, torrent, Netherland, zippyshare, Beatport Top 100, музыка, Free Download, Скачать бесплатно музыку, Скачать музыку, песня слушать, gratis, музыка 2023, Billboard Hot 100, 2023 | Rating: 0.0/0
Search
Musica categories
Electronic [2887]
Electronic Music | Скачать музыку новинки, Электронная музыка бесплатно и без регистрации онлайн.
Beatport Top 100 [811]
Beatport Top 100 | Скачать музыку Битпорт Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Beatport Top Music, битпорт Альбомы.
Traxsource Top 100 [198]
Traxsource Top 100 | Скачать музыку Траксаурс Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Traxsource Top Music, трэксаурс Альбомы.
DEFECTED RECORDS [487]
Defected Records Release | Скачать музыку Дефектед Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Defected Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
TOOLROOM RECORDS [86]
Toolroom Records Release | Скачать музыку Тулрум Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Toolroom Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
ANJUNADEEP / ANJUNABEATS [193]
UK: Anjunabeats, Anjunadeep Release | Скачать музыку Анжунабитс и Анжунадип лейбл, альбомы и сборники бесплатно и слушать онлайн. Anjunabeats, Anjunadeep Top Music UK Music imprint.
When We Dip Music Label [156]
When We Dip download music in mp3. | Скачать музыку When We Dip бесплатно и слушать онлайн. When We Dip Music, When We Dip Музыка. (Dublin / Montréal / Berlin)
Dance [3514]
Dance | Скачать музыку Денс бесплатно и слушать онлайн., Танцевальная Музыка
Techno [4603]
Techno | Скачать музыку Техно бесплатно и слушать онлайн. Techno Music, Техно Музыка
House [11376]
House | Скачать музыку Хаус. Клубнуая бесплатно и слушать онлайн., Хаус Музыка
Trance [4773]
Trance Vocal | Скачать музыку Trance Vocal бесплатно и слушать онлайн. Trance Music, Транс Музыка
Drum and Bass [2106]
Drum'n'Bass | Скачать музыку Drum and Bass бесплатно и слушать онлайн.
Progressive [2316]
Progressive | Скачать музыку Прогрессив Хаус бесплатно и слушать онлайн. Прогрессивная Музыка
TRAP/FUTURE-BASS [302]
TRAP/FUTUREBASS - Free download mp3/320kbps. Трэп Скачать музыку, Фьюче бэйс песни, альбомы и сборники!
Electro / Big Room [867]
Electro / Big Room | Скачать музыку Электро и биг рум бесплатно и слушать онлайн. Электро и биг-рум, Электронная Музыка
Breaks [636]
Breaks | Скачать музыку Breaks бесплатно и слушать онлайн. Брейкс Музыка
Minimal [274]
Minimal | Скачать музыку Минимал бесплатно и слушать онлайн. Minimal Music, Минимал Музыка
Bass House [93]
Bass House | Скачать музыку бейс хаус бесплатно и слушать онлайн. бейс-хаус Музыка
Nu disco/Indie dance [164]
Nu disco/Indie dance | Скачать музыку инди-дэнс, нью-диско бесплатно и слушать онлайн. Nu disco/Indie dance Music, инди дэнс и нью диско Музыка.
Dubstep [1553]
Dubstep | Скачать музыку дабстеп бесплатно и слушать онлайн. Dubstep Music, Даб Степ Музыка
Hardstyle [78]
Hardstyle | Скачать музыку Хардстайл бесплатно и слушать онлайн. Hardstyle Music, Хардстайл Музыка
Psyhedelic [438]
Psyhedelic | Скачать музыку психоделическую бесплатно и слушать онлайн. Psyhedelic Music, Психаделика,Музыка
HardCore [75]
HardCore | Скачать музыку Хардкор бесплатно и слушать онлайн. HardCore Music, Хардкор Музыка
Reggae [33]
Reggae Music| Скачать музыку Регги бесплатно и слушать онлайн. Регги Альбомы.
Pop [709]
Pop | Скачать музыку Поп бесплатно и слушать онлайн.
R'n'b [40]
R'n'b| Скачать музыку Арнби бесплатно и слушать онлайн.
Chillout [759]
Chillout | Скачать музыку Чилаут, Релакс бесплатно и слушать онлайн. Chillout Music, Чилаут Музыка
Punk rock [21]
Punk rock | Скачать музыку Панк-рок бесплатно и слушать онлайн. Punk rock Music, Панк Рок Музыка
Break Beat [320]
Breakbeat | Скачать музыку БрэйкБит бесплатно и слушать онлайн. Breakbeat, Big Beat Music, БрэйкБит альбомы
Alternative [30]
Alternative Music, Альтернативная Музыка
SoundTrack/OST [88]
SoundTrack | Скачать музыку Саунджтреки к фильмам бесплатно и слушать онлайн. SoundTrack/OST, Саундтреки
Hip-Hop/Rap [345]
Hip-Hop | Скачать музыку Рэп и хип хоп бесплатно и слушать онлайн. Hip-Hop/Rap, Хип Хоп, Реп музыка
Rock [176]
Rock | Скачать музыку Рок бесплатно и слушать онлайн. Rock Music, Рок Альбомы.
Gothic Metal [32]
Gothic Metal | Скачать музыку Готик Метал бесплатно и слушать онлайн. Gothic Metal music.
Metal [96]
Metal | Скачать музыку Металл бесплатно и слушать онлайн. Metal Music, Метал Альбомы.
Blues / Jazz [49]
Blues / Jazz Music | Скачать музыку Блюз-Джаз бесплатно и слушать онлайн.
Music Soft [47]
Программы для музыки | Скачать Музыкальный Софт бесплатно. Music Soft free.
Log In
Calendar
Our poll
Best domen ?
Total of answers: 77
Chat Box
Site friends
Statistics

Online 14
Guests 14
Users: 0
скачать музыку бесплатно

Sitemap Google/YandexCopyright MyCorp © 2024