Пятница, 31.03.2023, 02:57
Приветствую Вас Гость | RSS

EDM TITAN TORRENT FOR DJS!UK/USA BEST MP3 FOR FREE IN 320Kbps!15:33
MISS MONIQUE — 1001TRACKLISTS EXCLUSIVE MIX (DJ SET) Download

Music/Style: #Best Of #Electronic, Melodic Progressive / #Melodic_Techno / #Melodic_House
Data:14/03/2023
Quality:MP3/320 kbps
Label: #Beatport
Release date: 19 April 2021

"Download MP3: Miss Monique - #1001Tracklists Exclusive Mix [Progressive House / Melodic Techno Live DJ Set] (Apr 19, 2021)"

#MissMonique @ 1001Tracklists Exclusive Mix, #Ukraine!

Tracklist / Top tracks
[0:00] S.I.D (US) — Another You Another Me [SIONA]
[6:00] Anima — Venus [SIONA]
[12:10] XANDL & DJ Hepri — Transform [SIONA]
[16:50] Hidden Empire & Bebetta — All Of Us [STIL VOR TALENT]
[21:21] Miss Monique & Two Are — Emerald [SIONA]
[27:03] Paradoks — Stay (Rauschhaus Remix) [TIMELESS MOMENT]
[31:45] Aaryon & Monastetiq ft. Haptic — Tesseract [EINMUSIKA]
[36:35] Alphadog — Secret Window [DIGIMENT]
[43:02] Fiona Kraft — Vibration [BLAZER RECORDS]
[48:28] Prove Them Wrong & Groovetique — Shimmer
[54:38] Miss Monique & Nahue Sintes ft. Josefina — Don’t Come Back [AFTR:HRS]

Rapid | Mixdpr"free download for dj's" — "скачать музыку бесплатно"
#Музыка/downloaden/herunterladen/Télécharger/
ダウンロード/stažení/Scarica/descargar/niðurhal/nedlasting/다운로드/下載.


We zijn vereerd en verheugd om een Exclusive Mix-functie uit te brengen met een van de ontluikende sterren in de melodieuze techno & progressive house-scene, Miss Monique! Vers van haar eerste tour sinds het begin van de pandemie, belichten we de shows van Miss Monique in Argentinië, recente producties waaronder haar opvallende samenwerking met Sean & Dee, de groei van haar label Siona Records, aanstaande release op AFTR:HRS en nog veel meer! Zet hem harder voor 60 minuten onmiskenbare grooves, het is Miss Monique in de mix!

Juffrouw Monique, heel erg bedankt dat je de tijd voor ons hebt genomen. We zijn zo enthousiast om het te vieren met je exclusieve mix! Maar om te beginnen, je bent net terug van je eerste buitenlandse tour sinds het begin van de pandemie. Hoe voelde het om weer op tournee te zijn?
Hallo, het is een groot genoegen om met je te praten. Ja, het was mijn eerste tour in het afgelopen jaar. Ik weet niet zeker of ik de woorden kan vinden om mijn emoties van deze reis te beschrijven. Ik ben een grote fan van het Zuid-Amerikaanse publiek, maar om ze na anderhalf jaar allemaal te zien, voelt het alsof je verliefd bent – je kunt niet wachten om ze te ontmoeten, en als je ze eindelijk ziet andere, je houdt vast aan elke seconde van de tijd die je samen doorbrengt.

Wat vond je het leukst aan de shows in Argentinië? Hoe is het publiek daar en wat maakte de shows speciaal?
Ik hou echt van de mensen en hun unieke vibes. Argentijnen zijn absoluut verliefd op elektronische muziek, vooral op progressieve en melodieuze techno. Tijdens het feest geniet ik van elke minuut en hoeveel uur mijn set ook is (meestal 3-4 uur), met dit publiek wil ik altijd langer spelen! Ze zijn een aanjager van mijn beste emoties!
=======================================
Je bent een van de meest populaire progressieve en melodieuze DJ's geworden, zowel op 1001Tracklists als in die respectievelijke scènes. Hoe benader je je dj-sets en hoe creëer je een flow?
Het is een genoegen om dit soort woorden van je te horen, bedankt. Meestal besteed ik vier tot zes uur per dag aan het zoeken naar nieuwe releases en ik probeer altijd iets interessants te vinden voor mijn luisteraars.

Progressive house en melodic house zijn twee genres die de laatste jaren aan kracht lijken te winnen. Hoe kijk je naar de stand van de muziek met betrekking tot die genres?
Ik draai deze muziek sinds ik mijn dj-carrière begon in 2011 en ik ben er trots op dat deze genres nu zo populair worden en dat we dit geluid in elk deel van onze planeet kunnen horen.
=======================================
Je hebt zojuist een solo-EP uitgebracht, Way Of The Wind. Kun je een van die twee nummers uitlichten en wat maakt het speciaal voor jou?
Eerlijk gezegd zou ik zeggen dat beide tracks speciaal voor mij zijn vanwege het label. Lost On You speelt een grote rol in liefdadigheidsactiviteiten. Alle royalty's uit de verkoop van de releases besteden ze aan het goede doel. Ik was meer dan blij dat ik de kans kreeg om deel uit te maken van dit label en samen goede dingen te maken.

“Valhalla” is een fantastische samenwerking met Sean & Dee. Weet je nog wanneer je de muziek van de jongens voor het eerst hoorde en/of elkaar ontmoette? Wat was je indruk?
Bedankt! Het was een genoegen om met de jongens samen te werken. Ik denk dat ik ze een paar jaar geleden heb gevonden, het is moeilijk te zeggen uit welk nummer ik dit getalenteerde duo herkende, maar ik herinner me dat ik verliefd was op hun geluid en vooral hoe vet en groovy hun nummers zijn.
=======================================
We zijn verheugd om ook wat inside scoop te delen over een van je nieuwe nummers, een samenwerking die uitkomt op AFTR:HRS: Miss Monique & Nahue Sintes ft. Josefina Amon - "Don't Come Back." Wat kun je ons hierover vertellen?
Dit was een interessante situatie. In het begin stuurden de jongens de track als demo voor mijn label Siona. Toen ik het hoorde, was ik verliefd op het vocale gedeelte en ook op het hoofdidee van het nummer. Ik zat te denken om een remix te maken, maar realiseerde me later dat ik iets meer aan dit geluid kon toevoegen en je hoort binnenkort het eindresultaat, onze aanstaande samenwerking op AFTR:HRS Records.

We naderen langzaam de twee jaar van je label Siona Records! Wat waren enkele van de hoogtepunten onderweg en wat hoop je in de toekomst nog te bereiken met het label?
Ik ben blij om te zien dat het label groeit met geweldige resultaten! Nog geen twee jaar en Siona staat in de Top 10 van meest verkochte labels van Progressive House op Beatport. Natuurlijk zijn we nog jong en er zijn zoveel dingen die we in de toekomst voor onszelf zullen openen en waarschijnlijk zal stap voor stap alles moeilijker worden, maar ik hoop dat we op dezelfde manier kunnen blijven groeien als de afgelopen twee jaar - blijf getalenteerde artiesten en geweldige releases op Siona hebben.

En als we vooruitkijken, wat houdt je geïnspireerd en creatief?
Ik vind altijd inspiratie in mijn luisteraars, en natuurlijk in de muziek en reizen. Eigenlijk kan ik me mijn leven niet eens voorstellen zonder deze drie dingen.
Upgrade to Turbo

Category: Progressive | Views: 113 | Added by: musikmp3 | Tags: Nederlands, 2023, Донецк, песня слушать, Billboard Hot 100, Скачать музыку бесплатно, Amazon, Beatport Top 100, Новости Украины, музыка онлайн, Netherland, карта Украины, Free Download, Украина, песни, музыка, Скачать музыку, torrent, Скачать бесплатно музыку, mp3, Украина сегодня, zippyshare | Rating: 0.0/0
Search
Musica categories
Electronic [2878]
Electronic Music | Скачать музыку новинки, Электронная музыка бесплатно и без регистрации онлайн.
Beatport Top 100 [771]
Beatport Top 100 | Скачать музыку Битпорт Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Beatport Top Music, битпорт Альбомы.
Traxsource Top 100 [196]
Traxsource Top 100 | Скачать музыку Траксаурс Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Traxsource Top Music, трэксаурс Альбомы.
DEFECTED RECORDS [465]
Defected Records Release | Скачать музыку Дефектед Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Defected Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
TOOLROOM RECORDS [69]
Toolroom Records Release | Скачать музыку Тулрум Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Toolroom Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
ANJUNADEEP / ANJUNABEATS [133]
UK: Anjunabeats, Anjunadeep Release | Скачать музыку Анжунабитс и Анжунадип лейбл, альбомы и сборники бесплатно и слушать онлайн. Anjunabeats, Anjunadeep Top Music UK Music imprint.
When We Dip Music Label [156]
When We Dip download music in mp3. | Скачать музыку When We Dip бесплатно и слушать онлайн. When We Dip Music, When We Dip Музыка. (Dublin / Montréal / Berlin)
Dance [3475]
Dance | Скачать музыку Денс бесплатно и слушать онлайн., Танцевальная Музыка
Techno [4549]
Techno | Скачать музыку Техно бесплатно и слушать онлайн. Techno Music, Техно Музыка
House [11210]
House | Скачать музыку Хаус. Клубнуая бесплатно и слушать онлайн., Хаус Музыка
Trance [4382]
Trance Vocal | Скачать музыку Trance Vocal бесплатно и слушать онлайн. Trance Music, Транс Музыка
Drum and Bass [2101]
Drum'n'Bass | Скачать музыку Drum and Bass бесплатно и слушать онлайн.
Progressive [1868]
Progressive | Скачать музыку Прогрессив Хаус бесплатно и слушать онлайн. Прогрессивная Музыка
TRAP/FUTURE-BASS [297]
TRAP/FUTUREBASS - Free download mp3/320kbps. Трэп Скачать музыку, Фьюче бэйс песни, альбомы и сборники!
Electro / Big Room [867]
Electro / Big Room | Скачать музыку Электро и биг рум бесплатно и слушать онлайн. Электро и биг-рум, Электронная Музыка
Breaks [637]
Breaks | Скачать музыку Breaks бесплатно и слушать онлайн. Брейкс Музыка
Minimal [273]
Minimal | Скачать музыку Минимал бесплатно и слушать онлайн. Minimal Music, Минимал Музыка
Bass House [90]
Bass House | Скачать музыку бейс хаус бесплатно и слушать онлайн. бейс-хаус Музыка
Nu disco/Indie dance [154]
Nu disco/Indie dance | Скачать музыку инди-дэнс, нью-диско бесплатно и слушать онлайн. Nu disco/Indie dance Music, инди дэнс и нью диско Музыка.
Dubstep [1552]
Dubstep | Скачать музыку дабстеп бесплатно и слушать онлайн. Dubstep Music, Даб Степ Музыка
Hardstyle [72]
Hardstyle | Скачать музыку Хардстайл бесплатно и слушать онлайн. Hardstyle Music, Хардстайл Музыка
Psyhedelic [403]
Psyhedelic | Скачать музыку психоделическую бесплатно и слушать онлайн. Psyhedelic Music, Психаделика,Музыка
HardCore [71]
HardCore | Скачать музыку Хардкор бесплатно и слушать онлайн. HardCore Music, Хардкор Музыка
Reggae [33]
Reggae Music| Скачать музыку Регги бесплатно и слушать онлайн. Регги Альбомы.
Pop [699]
Pop | Скачать музыку Поп бесплатно и слушать онлайн.
R'n'b [41]
R'n'b| Скачать музыку Арнби бесплатно и слушать онлайн.
Chillout [752]
Chillout | Скачать музыку Чилаут, Релакс бесплатно и слушать онлайн. Chillout Music, Чилаут Музыка
Punk rock [20]
Punk rock | Скачать музыку Панк-рок бесплатно и слушать онлайн. Punk rock Music, Панк Рок Музыка
Break Beat [319]
Breakbeat | Скачать музыку БрэйкБит бесплатно и слушать онлайн. Breakbeat, Big Beat Music, БрэйкБит альбомы
Alternative [29]
Alternative Music, Альтернативная Музыка
SoundTrack/OST [88]
SoundTrack | Скачать музыку Саунджтреки к фильмам бесплатно и слушать онлайн. SoundTrack/OST, Саундтреки
Hip-Hop/Rap [342]
Hip-Hop | Скачать музыку Рэп и хип хоп бесплатно и слушать онлайн. Hip-Hop/Rap, Хип Хоп, Реп музыка
Rock [175]
Rock | Скачать музыку Рок бесплатно и слушать онлайн. Rock Music, Рок Альбомы.
Gothic Metal [32]
Gothic Metal | Скачать музыку Готик Метал бесплатно и слушать онлайн. Gothic Metal music.
Metal [92]
Metal | Скачать музыку Металл бесплатно и слушать онлайн. Metal Music, Метал Альбомы.
Blues / Jazz [49]
Blues / Jazz Music | Скачать музыку Блюз-Джаз бесплатно и слушать онлайн.
Music Soft [47]
Программы для музыки | Скачать Музыкальный Софт бесплатно. Music Soft free.
Log In
Calendar
«  Март 2023  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Our poll
Best domen ?
Total of answers: 48
Chat Box
Site friends
Statistics

Online 1
Guests 1
Users: 0
скачать музыку бесплатно

Sitemap Google/YandexCopyright MyCorp © 2023