Пятница, 14.06.2024, 16:01
Приветствую Вас Гость | RSS

EDM TITAN TORRENT FOR DJS!UK/USA BEST MP3 FOR FREE IN 320Kbps!17:08
KOROLOVA — 1001TRACKLISTS EXCLUSIVE MIX (DJ SET) Download

Music/Style: #Best Of #Electronic, Melodic Progressive / #MelodicTechno / #MelodicHouse
Data:14/03/2023
Quality:MP3/320 kbps
Label: #Beatport
Release date: May 24, 2021

"Download MP3: Korolova @ #1001Tracklists Exclusive Mix, Ukraine 24/05/2021"


Tracklist / Top tracks
[00:0] Power Circle — Garden Of Peace (Yotto Renaissance Remix) [RENAISSANCE]
[4:25] Innellea — The Golden Fort [INNELLEA]
[8:36] Lauren Mia & Lake Avalon — Opal (Carlo Whale Remix) [HARABE]
[14:05] Nora En Pure — Oblivion [ENORMOUS TUNES]
[20:10] Jager ft. Josh Knowles — Into Your Eyes [BE FREE]
[27:00] Glowal — Still [SEMENTA]
[32:38] Kryptic & Kieran Fowkes — Give You Nothing [ZEHN]
[37:50] 8Kays — Lost Connection [ODD ONE OUT]
[43:02] Stylo & Space Motion — The Last Siren (Morttagua Remix) [TIMELESS MOMENT]
[48:12] NTO ft. Sofiane Pamart — Invisible (Paul Kalkbrenner Remix) [ALLPOINTS]
[53:30] Andrea Martini — Animosity (Alpha Mix) [EMOTIVE SOUNDS]

Rapid | Mixdpr"free download for dj's" — "скачать музыку бесплатно"
#Музыка/downloaden/herunterladen/Télécharger/
ダウンロード/stažení/Scarica/descargar/niðurhal/nedlasting/다운로드/下載.


Korolova is een van de populairste namen in de progressive house & melodic techno scene van dit moment! Vers van een samenwerking met Jan Blomqvist, evenals haar debuut release op Tiësto's label AFTR:HRS, heeft ze een speciale exclusieve mix voorbereid die live is opgenomen op een meer in Oekraïne. Ons interview belicht haar werk met Alexander Alar, inclusief hun nieuwste release "Symphony", haar consistente output van adembenemende livesets en nog veel meer! Genieten!

Korolova, heel erg bedankt dat je de tijd voor ons hebt genomen. We zijn erg verheugd om je adembenemende liveset te vieren! Je maakt altijd indruk met je livesets en locaties, dus kun je ons wat meer vertellen over wat er komt kijken bij het scouten, plannen en voorbereiden om deze ongelooflijke mixen tot leven te laten komen.
Hallo jongens! Het is voor mij een grote eer en genoegen om een mix voor jullie platform te maken. Allereerst is het belangrijkste de muziekkeuze. Het was eerder moeilijk om muziek voor elke set op Beatport te vinden. Het is nu gemakkelijker omdat ik rechtstreeks muziek krijg van toplabels en artiesten. Wat de locatie betreft, onze planeet heeft zoveel mooie plekken. Tijdens het reizen hebben we altijd alle benodigde apparatuur bij ons en zoeken we naar interessante plaatsen in de buurt.

Als je je Exclusieve Mix en de locatie ter plekke aan het meer nader bekijkt, hoe heb je deze set benaderd en hoe zou het te vergelijken zijn met wat we momenteel van je zouden horen tijdens een cluboptreden?
We begonnen na te denken over de locatie op het moment dat we de uitnodiging voor de mix kregen. Eerst hadden we plannen om dichtbij het kasteel van Kamianets-Podilskyi te schieten (die mix vind je hier). We boekten het hotel niet ver van de stad op een schilderachtige plek. Op het moment dat we het hotel bereikten waren we onder de indruk van de schoonheid van de locatie en de beslissing om de mix daar op te nemen was meteen gemaakt. Wat betreft de muziek, ik heb tracks gekozen die specifiek bij de setting passen.

Als je dieper duikt, kun je drie nummers in deze mix uitlichten en waarom ze je opvallen?
Ik wil graag een ongelooflijk sfeervolle remix van Yotto uitlichten waarmee mijn set begint. Ook tracks van Nora En Pure en Innellea.

Sommige van je fans weten het misschien, andere misschien niet, maar vóór Korolova had je ook een zeer succesvol, meer op EDM gericht project. Kun je ons wat meer vertellen over je beslissing om al je tijd en energie in het Korolova-project te steken
Dat is waar! We hebben nog een project met EDM-muziek genaamd Da Queen. Als je mijn achternaam Korolova vertaalt van het Russisch naar het Engels, krijg je het woord 'Koningin'. We toerden met dat project in meer dan 70 landen en speelden op veel van de grootste festivals. Nu concentreer ik me op het Korolova-project omdat het mijn ziel raakt. Vroeger had ik altijd een gebrek aan tijd voor deze muziek, maar met het uitbreken van Covid veranderde de situatie en stopten we al onze vrije tijd en moeite in deze muziekstijl. En ik ben tegenwoordig zo blij dat dit project elke dag populairder wordt.

Voortbouwend op de vorige vraag, hebben we de afgelopen twee jaar progressieve house en melodieuze house & techno een grote vlucht zien nemen. Hoe kijk je naar de stand van de muziek met betrekking tot die genres?
Ja, deze stijl is de afgelopen jaren erg populair geweest en ik denk dat het aan populariteit zal blijven winnen. Deze muziek is erg emotioneel. Je kunt er veel plezier aan beleven als je er live naar luistert of bijvoorbeeld gewoon in de auto tijdens het reizen.

De combinatie van jou en Alexandar Alar [hierboven afgebeeld] is echt magisch! Praat met ons wat meer over jullie relatie en jullie chemie in de studio en achter de draaitafels.
Ik ben zeer goede vrienden geworden met Alexander, hoewel we elkaar pas een jaar geleden hebben leren kennen op een jachtfeest in Odessa. Vanaf het begin begrepen we dat we samen iets moesten creëren. En na onze eerste release hebben we besloten om samen muziek te blijven maken. Hij is een heel positief en aangenaam persoon, dus het is een groot genoegen om met hem samen te werken. Ik ben heel blij dat we samen zo'n gedeelde visie op muziek hebben.

"Symphony" lijkt een grote release te worden op Tiësto's label AFTR:HRS! Waar ben je enthousiast over die release?
Het team van Tiësto's label AFTHR:HRS zijn echt geweldige professionals. Ze hebben geweldig werk geleverd bij de promotie van deze release. We kregen eerder voor de release steun van veel topartiesten zoals Tiësto, R3HAB, Kryder en vele anderen, waar ik erg enthousiast over was.

En terwijl we vooruitkijken, wat houdt u gemotiveerd en kijkt vooruit? Heb jij nog zomerplannen die je wilt delen?
Mijn dochter is mijn belangrijkste drijfveer. Ik wil haar altijd alles geven wat ik kan, zoals onderwijs, haar de juiste waarden in het leven laten zien en ik doe mijn best om haar gelukkig te maken. Ik ben heel blij en tevreden dat ze van mijn muziek houdt en iedereen vertelt dat haar moeder Korolova is.

Zoals gepland, heb ik zes nieuwe nummers die wachten om uitgebracht te worden. Zal de informatie binnenkort met je delen.

Heel erg bedankt voor het interview en de ondersteuning. Ik hoop dat iedereen mijn set leuk vindt!
Upgrade to Turbo

Category: Progressive | Views: 235 | Added by: musikmp3 | Tags: Billboard Hot 100, Free Download, карта Украины, mp3, музыка, Скачать музыку, Украина сегодня, Amazon, Скачать бесплатно музыку, Beatport Top 100, музыка онлайн, 2023, Скачать музыку бесплатно, Украина, Netherland, Nederlands, песни, torrent, песня слушать, Донецк, zippyshare, Новости Украины | Rating: 0.0/0
Search
Musica categories
Electronic [2887]
Electronic Music | Скачать музыку новинки, Электронная музыка бесплатно и без регистрации онлайн.
Beatport Top 100 [811]
Beatport Top 100 | Скачать музыку Битпорт Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Beatport Top Music, битпорт Альбомы.
Traxsource Top 100 [198]
Traxsource Top 100 | Скачать музыку Траксаурс Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Traxsource Top Music, трэксаурс Альбомы.
DEFECTED RECORDS [487]
Defected Records Release | Скачать музыку Дефектед Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Defected Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
TOOLROOM RECORDS [86]
Toolroom Records Release | Скачать музыку Тулрум Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Toolroom Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
ANJUNADEEP / ANJUNABEATS [193]
UK: Anjunabeats, Anjunadeep Release | Скачать музыку Анжунабитс и Анжунадип лейбл, альбомы и сборники бесплатно и слушать онлайн. Anjunabeats, Anjunadeep Top Music UK Music imprint.
When We Dip Music Label [156]
When We Dip download music in mp3. | Скачать музыку When We Dip бесплатно и слушать онлайн. When We Dip Music, When We Dip Музыка. (Dublin / Montréal / Berlin)
Dance [3514]
Dance | Скачать музыку Денс бесплатно и слушать онлайн., Танцевальная Музыка
Techno [4603]
Techno | Скачать музыку Техно бесплатно и слушать онлайн. Techno Music, Техно Музыка
House [11376]
House | Скачать музыку Хаус. Клубнуая бесплатно и слушать онлайн., Хаус Музыка
Trance [4773]
Trance Vocal | Скачать музыку Trance Vocal бесплатно и слушать онлайн. Trance Music, Транс Музыка
Drum and Bass [2106]
Drum'n'Bass | Скачать музыку Drum and Bass бесплатно и слушать онлайн.
Progressive [2316]
Progressive | Скачать музыку Прогрессив Хаус бесплатно и слушать онлайн. Прогрессивная Музыка
TRAP/FUTURE-BASS [302]
TRAP/FUTUREBASS - Free download mp3/320kbps. Трэп Скачать музыку, Фьюче бэйс песни, альбомы и сборники!
Electro / Big Room [867]
Electro / Big Room | Скачать музыку Электро и биг рум бесплатно и слушать онлайн. Электро и биг-рум, Электронная Музыка
Breaks [636]
Breaks | Скачать музыку Breaks бесплатно и слушать онлайн. Брейкс Музыка
Minimal [274]
Minimal | Скачать музыку Минимал бесплатно и слушать онлайн. Minimal Music, Минимал Музыка
Bass House [93]
Bass House | Скачать музыку бейс хаус бесплатно и слушать онлайн. бейс-хаус Музыка
Nu disco/Indie dance [164]
Nu disco/Indie dance | Скачать музыку инди-дэнс, нью-диско бесплатно и слушать онлайн. Nu disco/Indie dance Music, инди дэнс и нью диско Музыка.
Dubstep [1553]
Dubstep | Скачать музыку дабстеп бесплатно и слушать онлайн. Dubstep Music, Даб Степ Музыка
Hardstyle [78]
Hardstyle | Скачать музыку Хардстайл бесплатно и слушать онлайн. Hardstyle Music, Хардстайл Музыка
Psyhedelic [438]
Psyhedelic | Скачать музыку психоделическую бесплатно и слушать онлайн. Psyhedelic Music, Психаделика,Музыка
HardCore [75]
HardCore | Скачать музыку Хардкор бесплатно и слушать онлайн. HardCore Music, Хардкор Музыка
Reggae [33]
Reggae Music| Скачать музыку Регги бесплатно и слушать онлайн. Регги Альбомы.
Pop [709]
Pop | Скачать музыку Поп бесплатно и слушать онлайн.
R'n'b [40]
R'n'b| Скачать музыку Арнби бесплатно и слушать онлайн.
Chillout [759]
Chillout | Скачать музыку Чилаут, Релакс бесплатно и слушать онлайн. Chillout Music, Чилаут Музыка
Punk rock [21]
Punk rock | Скачать музыку Панк-рок бесплатно и слушать онлайн. Punk rock Music, Панк Рок Музыка
Break Beat [320]
Breakbeat | Скачать музыку БрэйкБит бесплатно и слушать онлайн. Breakbeat, Big Beat Music, БрэйкБит альбомы
Alternative [30]
Alternative Music, Альтернативная Музыка
SoundTrack/OST [88]
SoundTrack | Скачать музыку Саунджтреки к фильмам бесплатно и слушать онлайн. SoundTrack/OST, Саундтреки
Hip-Hop/Rap [345]
Hip-Hop | Скачать музыку Рэп и хип хоп бесплатно и слушать онлайн. Hip-Hop/Rap, Хип Хоп, Реп музыка
Rock [176]
Rock | Скачать музыку Рок бесплатно и слушать онлайн. Rock Music, Рок Альбомы.
Gothic Metal [32]
Gothic Metal | Скачать музыку Готик Метал бесплатно и слушать онлайн. Gothic Metal music.
Metal [96]
Metal | Скачать музыку Металл бесплатно и слушать онлайн. Metal Music, Метал Альбомы.
Blues / Jazz [49]
Blues / Jazz Music | Скачать музыку Блюз-Джаз бесплатно и слушать онлайн.
Music Soft [47]
Программы для музыки | Скачать Музыкальный Софт бесплатно. Music Soft free.
Log In
Calendar
«  Март 2023  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Our poll
Best domen ?
Total of answers: 77
Chat Box
Site friends
Statistics

Online 1
Guests 1
Users: 0
скачать музыку бесплатно

Sitemap Google/YandexCopyright MyCorp © 2024