Вторник, 29.11.2022, 18:09
Приветствую Вас Гость | RSS

EDM TITAN TORRENT FOR DJS!UK/USA BEST MP3 FOR FREE IN 320Kbps!16:44
VA — KEITH HARING: The World Of Keith Haring (SJRCD444) [2×CD] [FLAC & MP3] Download

Music/Style: #Best Of #Electronic, House, Funk/Soul, Disco, Abstract, Electro, No Wave, Post-Punk, Hip-Hop, Punk
Data:13/07/2022 [2019]
Quality:MP3/320 kbps x FLAC Lossless
#Музыка/Label: #Soul Jazz Records

"Download MP3: VA - KEITH HARING The World Of Keith Haring [SJR CD444] (2×CD)"


Tracklist / Top tracks

CD 1 (11 / 1:05:32)
• B Beat Girls — For the Same Man 5:02
• Damon Harris — It's Music 8:43
• Pylon — Danger 5:36
• The Jonzun Crew — Pak Man 6:18
• Funk Masters — Love Money 6:30
• John Sex — Bump and Grind It 3:55
• Sylvester — Over and Over (12' Disco Mix) 9:29
• The Girls — Jeffrey I Hear You 5:47
• Johnny Dynell — Jam Hot 7:21
• Talking Heads — I Zimbra 3:08
• Art Zoyd — Sortie 134 (Part 2) 3:46

CD 2 (9 / 57:52)
• Class Action — Weekend (Larry Levan Mix) 8:16
• Adiche — Chuka-Ja (Get Ready) 6:56
• The Girls — The Elephant Man 5:54
• The Golden Flamingo Orchestra — The Guardian Angel Is Watching Over Us 6:51
• Gray — Cut It Up High Priest 4:23
• Extra T’s — E.T. Boogie 5:31
• Convertion — Let's Do It 6:39
• Yoko Ono — Walking on Thin Ice 5:56
• Fab 5 Freddy — Change the Beat 7:31

FLAC


"free download for dj's" — "скачать музыку бесплатно"
downloaden/herunterladen/Télécharger/
ダウンロード/stažení/Scarica/descargar/niðurhal/nedlasting/다운로드/下載.

In samenwerking met Tate Liverpool brengt Soul Jazz Records deze verbluffende nieuwe collectie uit, getiteld The World of Keith Haring, met muziek die invloed heeft gehad op de artiest Keith Haring, waaronder Fab 5 Freddy, Yoko Ono, Gray (Jean-Michel Basquiat's groep), The Jonzun Crew, Larry Levan, Talking Heads, Sylvester, Johnny Dynell en vele anderen.

The World of Keith Haring valt samen met de presentatie van de eerste grote tentoonstelling in het Verenigd Koninkrijk van het werk van Keith Haring in Tate Liverpool.
Het album wordt geleverd in luxe artwork en in drie formaten: dubbel-cd + boek van 48 pagina's; 3xLP + download vinylversie. Alle formaten van het album bevatten originele fotografie, uitgebreide sleevenotes en interviews.
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------
Haring's vele vrienden en medewerkers waren onder meer Jean-Michel Basquiat, Andy Warhol, Madonna, Fab 5 Freddy, William Burroughs, Jenny Holzer, Yoko Ono, Bill T Jones, Larry Levan, Timothy Leary, Futura 2000. gids je door de grote verscheidenheid aan nachtclubscènes van het centrum van New York in de jaren tachtig, dan zou Keith Haring je man zijn geweest.

Keith Haring werd in 1988 gediagnosticeerd als HIV-positief en stierf op 31-jarige leeftijd op 16 februari 1990. Tijdens zijn korte tijd op de planeet was zijn werk te zien in meer dan 100 solo- en groepstentoonstellingen over de hele wereld en was te zien in metro's, in openbare ruimtes, op clubflyers en consumentenproducten.

Keith Haring was een van de belangrijkste leden van een groep in New York gevestigde kunstenaars die in de jaren tachtig de grenzen van de moderne kunst opnieuw definieerden. Net als zijn vrienden, waaronder de kunstenaar Jean-Michel Basquiat en graffitikunstenaars Fab 5 Freddy, Lee Quiñones en LA II, hielp Haring om de esthetiek van graffiti en straatkunst naar het centrum van New York te brengen; zowel in de wereld van de beeldende kunst, met zijn eigen shows in de Shafrazi Gallery en Patti Astor's Fun Gallery, als in de alternatieve punk- en new wave clubscene, waar hij kunstshows organiseerde in ruimtes zoals Club 57 en de beruchte Mudd Club.

Gedurende deze tijd botsten de kunst- en muziekwerelden van het centrum van New York, vooral die van de East Village, terwijl de muzikale grenslijnen tussen punkrock, dansmuziek en hiphop ook vervaagden. Muzikanten waren ook kunstenaars, filmmakers of acteurs. Artiesten vormden bands en muziek was kunst. Dit was de wereld van Keith Haring's New York; een samenwerkende wereld waar de talrijke kunstenaars met wie hij werkte ook vrienden waren, die allemaal in dezelfde vruchtbare, koortsige en creatieve wereld van New York City in de jaren tachtig woonden.

Muziek speelde een centrale rol bij de totstandkoming van Harings kunst. In 1981 organiseerden Keith Haring, Fab 5 Freddy en Futura 2000 'Beyond Words', de eerste graffitishow in de binnenstad op de bovenste verdieping van de Mudd Clubb, met Afrika Bambaataa als dj bij de opening, terwijl beneden de klanken van stekelige punk/dansmuziek speelden naar een dansvloer bevolkt met New Yorks nieuwe punk en no-wave glitterati - David Byrne, Deborah Harry, The Contortions et al - die zich vermengden met arme East Village-aspirant-artiesten en Studio 54-beroemdheden zoals Andy Warhol, Grace Jones en David Bowie.

Bij zijn vroege solo-kunstshows huurde Haring break-dancers en dj's (inclusief zijn partner Juan Dubose) om te spelen bij galerieopeningen. Terwijl hiphop en electro de wereld in schoten, vulden body-popping en electro boogie-ing personages ook Haring's schilderijen met veel van de kinetische energie van zijn werk, geïnspireerd door de dansvloer en straatbewegingen van B-Boys en B-Girls.

Maar het beslissende moment in het creëren van de muzikale smaak en inspiratie van Haring kwam toen hij op een avond in 1984 de Paradise Garage ontdekte terwijl hij met zijn vriend Fab 5 Freddy door de straten van West Village wandelde. Zoals Haring tegen biograaf John Gruen zei:

‘Ik ben nooit meer dezelfde geweest sinds ik Paradise Garage binnenliep … De muziek was fenomenaal – Larry Levan was daar de DJ en hij was als een god in de DJ-booth. Ik was helemaal gebiologeerd.’

Haring werd verliefd op de Paradise Garage, maakte grootschalige kunstwerken en flyers voor de club en vloog naar huis van zijn tentoonstellingen over de hele wereld om daar de zaterdagavonden religieus bij te wonen. Haring raakte bevriend met Larry Levan en in 1984 gaf hij zijn eigen Party of Life at the Garage met dj's Levan en Juan Dubose, en live optredens van zijn vrienden John Sex en de toen nog onbekende zangeres Madonna.

In de tweede helft van de jaren tachtig bracht Haring steeds meer tijd door buiten New York om in Europa te werken. Desondanks bleef hij te allen tijde verbonden met de danscultuur van New York door een constante stroom van cassettemixtapes waar hij naar zou luisteren terwijl hij aan het werk was. Deze mixtapes werden geleverd door vrienden en geliefden zoals Jean Dubose en Gil Vazquez en afspeellijsten van onder meer Larry Levan, Frankie Knuckles en Junior Vasquez.

Over de muziek:
De muziek verzameld op The World of Keith Haring is een combinatie van zeldzame disco, vroege electro en New Yorkse punk/dance tracks die de levendige en hybride wereld vanhet centrum van New York in de jaren tachtig.

Hier vind je vroege electro van The Jonzun Crew, Adiche en The Extra T's naast hoekige schokkerige cross-over punk/dance en disco/not disco tracks zoals Pylon's 'Danger', John Sex's 'Bump and Grind', Yoko Ono's 'Walking on Thin Ice' ' en Mudd Club DJ Johnny Dynell's 'Jam Hot'.

De muziek van enkele van Haring's favoriete visuele artiesten (en vrienden) komt ook veelvuldig voor, waaronder de experimentele groep Gray van Jean-Michel Basquiat, de artrockgroep The Girls van George Condo (geproduceerd door David Thomas van Pere Ubu) en vroege rap van Fab Five Freddy.

Soul- en discoklassiekers van Paradise Garage zijn onder meer Sylvester's baanbrekende 'Over and Over'; De Londense DJ Tony Williams' fusie van Jamaicaanse dub en New Yorkse dansmuziek als The Funk Masters, Damon Harris' opbeurende 'It's Music' en de extraordinaire discoproducers Peter Brown en Patrick Adams' eerbetoon aan het nieuwe fenomeen van de dag - The Guardian Angels of the New Yorkse metrosysteem.

Samen zijn dit enkele van de nummers die voor het eerst te horen waren in de productieve underground clubscene van New York van de jaren 80 - waaronder Club 57, The Mudd Club, Danceteria, Hurrah, Area, The Fun Club, Tier 3, The Palladium, Roxy, Pyramid en Paradise Garage . Haring was een vast gezicht in veel van deze clubs, vaak een creatieve deelnemer, die zowel de culturele identiteit van het centrum van New York vormde als definieerde.

Ook inbegrepen is een nummer van de al lang bestaande Franse experimentele groep Art Zoyd. 'Sortie 134' gemaakt als onderdeel van de muziek voor 'Le Mariage du Ciel et de L'Enfer' ('The Marriage of Heaven and Hell'), een ballet gecreëerd door Roland Petit, choreograaf bij het Nationale Ballet van Marseille, gebaseerd op een verzameling poses en poëzie van William Blake. Als een van de vele werken die Haring destijds in Europa uitvoerde, gaf Petit de kunstenaar de opdracht om een ​​enorm 100 vierkante meter groot achtergrondschilderij te maken voor deze show.

De muziekselectie op deze collectie is zelf als een mixtape die de brede muzikale invloeden en connecties van Haring weerspiegelt. En voor iemand die niet heeft gedraaid of in een band heeft gespeeld, had hij een onberispelijke muzieksmaak, waarbij muziek een centrale rol speelde in zowel zijn leven als werk, en fungeerde als een essentiële en altijd aanwezige soundtrack voor beide.

Tentoonstellingsdetails:
Keith Haring-tentoonstelling in Tate Liverpool 14 juni 2019 - 10 november 2019
In 2020 reist de show vervolgens naar:
Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR), Brussel, België: 5 december 2019 - 20 april 2020
Folkwang, Essen, Duitsland: 22 mei 2020 - 20 september 2020
Formaten: alleen Tr 10 CD/D, alleen Tr 8,14 op deluxe 3xLP/CD/D

Beoordelingen:
"★★★★★ Soul Jazz-compilaties vormen een uitstekend argument voor de fysieke aankoop van albums in het Spotify-tijdperk: stevige liner notes, geweldige foto's, verzamelingen die zijn samengesteld om een ​​verhaal te vertellen. Het label heeft zichzelf overtroffen met deze, uitgebracht op samenvallen met Tate Liverpool's retrospectief van de belangrijkste maker van de geblokte, gestileerde popart uit de jaren 80 in New York." De tijden


Upgrade to Turbo

Category: Nu disco/Indie dance | Views: 194 | Added by: musikmp3 | Tags: mp3, музыка 2022, Скачать музыку бесплатно, zippyshare, Beatport Top 100, Billboard Hot 100, 2023, Nederlands, песни, Free Download, Amazon, музыка онлайн, gratis, Скачать бесплатно музыку, top 100 beatport, песня слушать, Netherland, музыка, Скачать музыку, torrent | Rating: 0.0/0
Search
Musica categories
Electronic [2864]
Electronic Music | Скачать музыку новинки, Электронная музыка бесплатно и без регистрации онлайн.
Beatport Top 100 [763]
Beatport Top 100 | Скачать музыку Битпорт Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Beatport Top Music, битпорт Альбомы.
Traxsource Top 100 [195]
Traxsource Top 100 | Скачать музыку Траксаурс Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Traxsource Top Music, трэксаурс Альбомы.
DEFECTED RECORDS [408]
Defected Records Release | Скачать музыку Дефектед Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Defected Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
TOOLROOM RECORDS [58]
Toolroom Records Release | Скачать музыку Тулрум Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Toolroom Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
ANJUNADEEP / ANJUNABEATS [100]
UK: Anjunabeats, Anjunadeep Release | Скачать музыку Анжунабитс и Анжунадип лейбл, альбомы и сборники бесплатно и слушать онлайн. Anjunabeats, Anjunadeep Top Music UK Music imprint.
When We Dip Music Label [151]
When We Dip download music in mp3. | Скачать музыку When We Dip бесплатно и слушать онлайн. When We Dip Music, When We Dip Музыка. (Dublin / Montréal / Berlin)
Dance [3512]
Dance | Скачать музыку Денс бесплатно и слушать онлайн., Танцевальная Музыка
Techno [4504]
Techno | Скачать музыку Техно бесплатно и слушать онлайн. Techno Music, Техно Музыка
House [12350]
House | Скачать музыку Хаус. Клубнуая бесплатно и слушать онлайн., Хаус Музыка
Trance [4318]
Trance Vocal | Скачать музыку Trance Vocal бесплатно и слушать онлайн. Trance Music, Транс Музыка
Drum and Bass [2202]
Drum'n'Bass | Скачать музыку Drum and Bass бесплатно и слушать онлайн.
Progressive [1727]
Progressive | Скачать музыку Прогрессив Хаус бесплатно и слушать онлайн. Прогрессивная Музыка
TRAP/FUTURE-BASS [293]
TRAP/FUTUREBASS - Free download mp3/320kbps. Трэп Скачать музыку, Фьюче бэйс песни, альбомы и сборники!
Electro / Big Room [952]
Electro / Big Room | Скачать музыку Электро и биг рум бесплатно и слушать онлайн. Электро и биг-рум, Электронная Музыка
Breaks [648]
Breaks | Скачать музыку Breaks бесплатно и слушать онлайн. Брейкс Музыка
Minimal [276]
Minimal | Скачать музыку Минимал бесплатно и слушать онлайн. Minimal Music, Минимал Музыка
Bass House [90]
Bass House | Скачать музыку бейс хаус бесплатно и слушать онлайн. бейс-хаус Музыка
Nu disco/Indie dance [145]
Nu disco/Indie dance | Скачать музыку инди-дэнс, нью-диско бесплатно и слушать онлайн. Nu disco/Indie dance Music, инди дэнс и нью диско Музыка.
Dubstep [1582]
Dubstep | Скачать музыку дабстеп бесплатно и слушать онлайн. Dubstep Music, Даб Степ Музыка
Hardstyle [72]
Hardstyle | Скачать музыку Хардстайл бесплатно и слушать онлайн. Hardstyle Music, Хардстайл Музыка
Psyhedelic [442]
Psyhedelic | Скачать музыку психоделическую бесплатно и слушать онлайн. Psyhedelic Music, Психаделика,Музыка
HardCore [74]
HardCore | Скачать музыку Хардкор бесплатно и слушать онлайн. HardCore Music, Хардкор Музыка
Reggae [34]
Reggae Music| Скачать музыку Регги бесплатно и слушать онлайн. Регги Альбомы.
Pop [692]
Pop | Скачать музыку Поп бесплатно и слушать онлайн.
R'n'b [45]
R'n'b| Скачать музыку Арнби бесплатно и слушать онлайн.
Chillout [764]
Chillout | Скачать музыку Чилаут, Релакс бесплатно и слушать онлайн. Chillout Music, Чилаут Музыка
Punk rock [23]
Punk rock | Скачать музыку Панк-рок бесплатно и слушать онлайн. Punk rock Music, Панк Рок Музыка
Break Beat [340]
Breakbeat | Скачать музыку БрэйкБит бесплатно и слушать онлайн. Breakbeat, Big Beat Music, БрэйкБит альбомы
Alternative [32]
Alternative Music, Альтернативная Музыка
SoundTrack/OST [100]
SoundTrack | Скачать музыку Саунджтреки к фильмам бесплатно и слушать онлайн. SoundTrack/OST, Саундтреки
Hip-Hop/Rap [364]
Hip-Hop | Скачать музыку Рэп и хип хоп бесплатно и слушать онлайн. Hip-Hop/Rap, Хип Хоп, Реп музыка
Rock [179]
Rock | Скачать музыку Рок бесплатно и слушать онлайн. Rock Music, Рок Альбомы.
Gothic Metal [32]
Gothic Metal | Скачать музыку Готик Метал бесплатно и слушать онлайн. Gothic Metal music.
Metal [103]
Metal | Скачать музыку Металл бесплатно и слушать онлайн. Metal Music, Метал Альбомы.
Blues / Jazz [47]
Blues / Jazz Music | Скачать музыку Блюз-Джаз бесплатно и слушать онлайн.
Music Soft [51]
Программы для музыки | Скачать Музыкальный Софт бесплатно. Music Soft free.
Log In
Calendar
«  Июль 2022  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Our poll
Best domen ?
Total of answers: 32
Chat Box
Site friends
Statistics

Online 7
Guests 7
Users: 0
скачать музыку бесплатно

Sitemap Google/YandexCopyright MyCorp © 2022