Суббота, 28.01.2023, 06:06
Приветствую Вас Гость | RSS

EDM TITAN TORRENT FOR DJS!UK/USA BEST MP3 FOR FREE IN 320Kbps!22:43
DUA LIPA, THE BLESSED MADONNA — CLUB FUTURE NOSTALGIA (THE REMIX ALBUM) (DJ MIX) [190295162962] Download

Music/Style: #Best Of #Electronic, Pop-Dance, House, Nu-Disco, Club/Vocal-House, Deep House, Nu-Disco, Europop, K-pop, Electro House, Synth-pop
Data:22/11/2022 [28-08-2020]
Quality:MP3/320 kbps
#Музыка/Label: #Warner Records / Dua Lipa Limited under exclusive license to Warner Records UK, a division of Warner Music UK Limited

"Download MP3: Dua Lipa, The Blessed Madonna — Club Future Nostalgia (The Remix Album) (DJ Mix) [190295162962]"

Club Future Nostalgia: The Remix Album is een remixalbum van de Britse zangeres Dua Lipa en de Amerikaanse dj The Blessed Madonna. Het werd op 28 augustus 2020 uitgebracht door Warner Records.

Tracklist / Top tracks 18 / 1:39:43
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Future Nostalgia (Joe Goddard Remix) [Mixed] 2:55
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Cool (Jayda G Remix) [Mixed] 2:07
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Good In Bed (Zach Witness & Gen Hoshino Remixes) [Mixed] 3:59
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Pretty Please (Midland Refix) [Mixed] 1:29
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Pretty Please (Masters at Work Remix) [Mixed] 1:55
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Boys Will Be Boys (Zach Witness Remix) [Mixed] 3:30
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Love Again (Horse Meat Disco Remix) [Mixed] 2:56
• Dua Lipa, The Blessed Madonna, Jamiroquai — Break My Heart / Cosmic Girl (Dimitri From Paris Edit) [Mixed] 3:01
• Dua Lipa, Madonna, Missy Elliott — Levitating [The Blessed Madonna Remix] [Mixed] 3:56
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Hallucinate (Mr Fingers deep stripped mix) [Mixed] 1:54
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Hallucinate (Paul Woolford Remix) [Extended] [Mixed] 1:50
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Love Is Religion (The Blessed Madonna Remix) [Mixed] 3:30
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Don't Start Now (Yaeji Remix) [Mixed] 2:54
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Physical (feat. Gwen Stefani) [Mark Ronson Remix] [Mixed] 2:40
• Dua Lipa, The Blessed Madonna, BLACKPINK — Kiss and Make Up (Remix) [Mixed] 2:22
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — That Kind Of Woman (Jacques Lu Cont Remix) [Mixed] 3:14
• Dua Lipa, The Blessed Madonna — Break My Heart (Moodymann Remix) [Mixed] 6:12
• VA — Club Future Nostalgia (DJ Mix by Dua Lipa) 49:27

Turbo | Rapid"free download for dj's" — "скачать музыку бесплатно"
downloaden/herunterladen/Télécharger/
ダウンロード/stažení/Scarica/descargar/niðurhal/nedlasting/다운로드/下載.


Club Future Nostalgia is een remixalbum van de Engelse zangeres Dua Lipa en de Amerikaanse dj the Blessed Madonna. Een DJ-mixeditie ervan werd uitgebracht op 28 augustus 2020, en de standaardeditie volgde op 11 september van hetzelfde jaar. Het album is gemaakt door remixen van tracks van Lipa's tweede studioalbum, Future Nostalgia (2020), waarbij de remixen zijn gemaakt door een assortiment dj's en producers, waaronder Masters at Work, Larry Heard, Mark Ronson en Stuart Price.

Club Future Nostalgia is in de eerste plaats een house-, pop- en soulplaat, met club-, dance-, disco-, drum-'n-bass- en pianohouse-elementen uit Baltimore. Er zijn gastoptredens van Missy Elliott, Jamiroquai, Madonna en Gwen Stefani en de terugkerende gastoptredens Blackpink. Het album kreeg over het algemeen lovende kritieken van muziekcritici, en velen prezen de dansbaarheid en het samensmelten van subgenres; velen gaven echter de voorkeur aan het moederalbum. Het verscheen op de beste eindejaarslijsten van 2020, gepubliceerd door Billboard, Variety en de Los Angeles Times. Commercieel bereikte het album nummer 28 in de Amerikaanse Billboard 200 en nummer 13 in de Canadese Albums Chart, terwijl het zowel Lipa als de Blessed Madonna's eerste vermelding op de Amerikaanse Top Dance / Electronic Albums-hitlijst werd en de top op de hitlijst bereikte.

Club Future Nostalgia markeert de eerste verschijning van niet eerder uitgebrachte nummers "Love Is Religion" en "That Kind of Woman". De originele versie van de laatste verscheen later op Future Nostalgia: The Moonlight Edition (2021). Het bevat ook een remix van Lipa en Blackpink's "Kiss and Make Up", waarbij de originele versie van het nummer wordt uitgebracht op Dua Lipa: Complete Edition (2018). The Blessed Madonna's remix van "Levitating", met Madonna en Elliott, werd op 13 augustus 2020 uitgebracht als de eerste single van Club Future Nostalgia. Naast de single werd een visualizer voor het album uitgebracht voor promotie, geregisseerd door James Papper en Will Hooper .

***


De wereld moet nog genieten van Future Nostalgia, Dua Lipa's vurige Mercury Award-genomineerde tweede album, en de zangeres heeft haar volgende release al aangekondigd, Club Future Nostalgia, een remixalbum met supersterren. De release van "Future Nostalgia" viel samen met het begin van de pandemie en zelfisolatie, en het was mogelijk om er alleen thuis op te dansen, maar op "Club Future Nostalgia" kun je al met volle teugen ontsnappen. Opgenomen in samenwerking met The Blessed Madonna, de koningin van de clubmuziek, bekroonde producer en DJ, schildert het album een ​​droomwereld waarin je kunt dansen met vreemden zonder enige sociale afstand. Gwen Stefani, Mark Ronson, Missy Elliott en Madonna rocken in dezelfde ruimte, samen met dansmuziekvernieuwers als DJ Dimitri From Paris, Horse Meat Disco en Joe Goddard. "Ik wilde iets vrolijks maken, muziek schrijven waar mensen op kunnen dansen, ze een beetje geluk geven", geeft Dua Lipa toe in een interview met Apple Music. Waar zal de release van "Club Future Nostalgia" haar naartoe brengen? Waarschijnlijk midden in het beroemde clubgebied van het Glastonbury-festival - en ver na middernacht. "Ik denk dat 'Future Nostalgia' me een plekje op een van de hoofdpodia van Glastonbury kan bezorgen", zegt de zanger.

Dua Lipa ontmoette The Blessed Madonna - alias Marea Stamper - onder vergelijkbare omstandigheden: op een festival tijdens een concert van Mark Ronson. "En we konden het meteen met elkaar vinden", herinnert de zanger zich. "Ik zei meteen dat ik haar fan was, dat ik gewoon dol op haar was!" Toen Dua Lipa het idee kreeg om "Club Future Nostalgia" in quarantaine op te nemen, wist ze al met wie ze het tot leven moest brengen. "Ik sta versteld van wat Marea doet en ik dacht dat ze perfect was voor dit project”, zegt de zanger. "We hadden veel tijd tijdens de periode van zelfisolatie en we waren in staat om dingen buiten de gebaande paden te benaderen. en creatief.” Zo begonnen ze op afstand en zonder openbare aankondigingen te werken, ideeën en samples uit te wisselen: van "Cosmic Girl" van Jamiroquai tot Stevie Nicks met haar compositie "Stand Back" en "Buffalo Stance" van Neneh Cherry. En toen rees de vraag wie de centrale delen moest uitvoeren. Dua Lipa en Marea Stamper grapten dat het geweldig zou zijn als Madonna (Marea's pseudoniem heeft niets met haar te maken) zou deelnemen aan de opname van het album. “Nou, ik dacht: wat is er mis met gewoon vragen?” zegt Dua Lipa. En hier is het resultaat: de 'Levitating'-remix van The Blessed Madonna, het meest clubnummer van 'Future Nostalgia', met Madonna en Missy Elliott als gastrollen.

In Mark Ronson's remix van "Physical" horen we Gwen Stefani en haar herkenbare zang met teksten van Dua Lipa. Het album "Future Nostalgia" (en de nominatie voor Mercury) werd een mijlpaal in de beklimming van de artiest naar de musical Olympus, maar de bereidheid van de legendarische popdiva's om zich bij haar project aan te sluiten laat geen twijfel bestaan ​​over de snelle wereldfaam van de zanger. "Het is zo ongelooflijk dat ik op deze release al deze geweldige artiesten heb kunnen verzamelen die er deel van wilden uitmaken", roept de Britse zanger uit. "Het is gewoon verbluffend, om eerlijk te zijn. Ik zal het nooit vergeten.'

Zoals veel artiesten kon Dua Lipa zich niet eens voorstellen dat ze haar beste tracks zou uitbrengen te midden van een pandemie, met afgelaste tours en mislukte optredens op festivals. “Soms bedanken mensen op straat me voor de soundtrack van hun quarantainetrainingen, voor het uitbrengen van muziek op zo'n moment. Dit is een positief album voor iedereen die thuis moest blijven, wat voor mij op dit moment het belangrijkste is.” Het "Club Future Nostalgia"-feest gaat nog steeds door, maar de zanger streeft al naar nieuwe horizonten: "Ik heb veel nummers in petto en ik ben verdere plannen aan het maken. Dus je hoort snel weer van me."
Upgrade to Turbo

Category: House | Views: 217 | Added by: musikmp3 | Tags: песни, музыка 2022, top 100 beatport, Beatport Top 100, zippyshare, музыка, torrent, Free Download, Netherland, Скачать бесплатно музыку, Billboard Hot 100, Nederlands, gratis, песня слушать, Amazon, 2023, Скачать музыку, mp3, музыка онлайн, музыка 2023, Скачать музыку бесплатно | Rating: 0.0/0
Search
Musica categories
Electronic [2872]
Electronic Music | Скачать музыку новинки, Электронная музыка бесплатно и без регистрации онлайн.
Beatport Top 100 [766]
Beatport Top 100 | Скачать музыку Битпорт Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Beatport Top Music, битпорт Альбомы.
Traxsource Top 100 [195]
Traxsource Top 100 | Скачать музыку Траксаурс Топ 100 бесплатно и слушать онлайн. Traxsource Top Music, трэксаурс Альбомы.
DEFECTED RECORDS [441]
Defected Records Release | Скачать музыку Дефектед Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Defected Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
TOOLROOM RECORDS [61]
Toolroom Records Release | Скачать музыку Тулрум Рекордс бесплатно и слушать онлайн. Toolroom Records Top Music, лейбл альбомы и сборники.
ANJUNADEEP / ANJUNABEATS [125]
UK: Anjunabeats, Anjunadeep Release | Скачать музыку Анжунабитс и Анжунадип лейбл, альбомы и сборники бесплатно и слушать онлайн. Anjunabeats, Anjunadeep Top Music UK Music imprint.
When We Dip Music Label [156]
When We Dip download music in mp3. | Скачать музыку When We Dip бесплатно и слушать онлайн. When We Dip Music, When We Dip Музыка. (Dublin / Montréal / Berlin)
Dance [3536]
Dance | Скачать музыку Денс бесплатно и слушать онлайн., Танцевальная Музыка
Techno [4537]
Techno | Скачать музыку Техно бесплатно и слушать онлайн. Techno Music, Техно Музыка
House [12399]
House | Скачать музыку Хаус. Клубнуая бесплатно и слушать онлайн., Хаус Музыка
Trance [4431]
Trance Vocal | Скачать музыку Trance Vocal бесплатно и слушать онлайн. Trance Music, Транс Музыка
Drum and Bass [2203]
Drum'n'Bass | Скачать музыку Drum and Bass бесплатно и слушать онлайн.
Progressive [1809]
Progressive | Скачать музыку Прогрессив Хаус бесплатно и слушать онлайн. Прогрессивная Музыка
TRAP/FUTURE-BASS [294]
TRAP/FUTUREBASS - Free download mp3/320kbps. Трэп Скачать музыку, Фьюче бэйс песни, альбомы и сборники!
Electro / Big Room [955]
Electro / Big Room | Скачать музыку Электро и биг рум бесплатно и слушать онлайн. Электро и биг-рум, Электронная Музыка
Breaks [650]
Breaks | Скачать музыку Breaks бесплатно и слушать онлайн. Брейкс Музыка
Minimal [279]
Minimal | Скачать музыку Минимал бесплатно и слушать онлайн. Minimal Music, Минимал Музыка
Bass House [90]
Bass House | Скачать музыку бейс хаус бесплатно и слушать онлайн. бейс-хаус Музыка
Nu disco/Indie dance [152]
Nu disco/Indie dance | Скачать музыку инди-дэнс, нью-диско бесплатно и слушать онлайн. Nu disco/Indie dance Music, инди дэнс и нью диско Музыка.
Dubstep [1582]
Dubstep | Скачать музыку дабстеп бесплатно и слушать онлайн. Dubstep Music, Даб Степ Музыка
Hardstyle [78]
Hardstyle | Скачать музыку Хардстайл бесплатно и слушать онлайн. Hardstyle Music, Хардстайл Музыка
Psyhedelic [446]
Psyhedelic | Скачать музыку психоделическую бесплатно и слушать онлайн. Psyhedelic Music, Психаделика,Музыка
HardCore [74]
HardCore | Скачать музыку Хардкор бесплатно и слушать онлайн. HardCore Music, Хардкор Музыка
Reggae [34]
Reggae Music| Скачать музыку Регги бесплатно и слушать онлайн. Регги Альбомы.
Pop [702]
Pop | Скачать музыку Поп бесплатно и слушать онлайн.
R'n'b [45]
R'n'b| Скачать музыку Арнби бесплатно и слушать онлайн.
Chillout [768]
Chillout | Скачать музыку Чилаут, Релакс бесплатно и слушать онлайн. Chillout Music, Чилаут Музыка
Punk rock [23]
Punk rock | Скачать музыку Панк-рок бесплатно и слушать онлайн. Punk rock Music, Панк Рок Музыка
Break Beat [340]
Breakbeat | Скачать музыку БрэйкБит бесплатно и слушать онлайн. Breakbeat, Big Beat Music, БрэйкБит альбомы
Alternative [32]
Alternative Music, Альтернативная Музыка
SoundTrack/OST [101]
SoundTrack | Скачать музыку Саунджтреки к фильмам бесплатно и слушать онлайн. SoundTrack/OST, Саундтреки
Hip-Hop/Rap [364]
Hip-Hop | Скачать музыку Рэп и хип хоп бесплатно и слушать онлайн. Hip-Hop/Rap, Хип Хоп, Реп музыка
Rock [180]
Rock | Скачать музыку Рок бесплатно и слушать онлайн. Rock Music, Рок Альбомы.
Gothic Metal [32]
Gothic Metal | Скачать музыку Готик Метал бесплатно и слушать онлайн. Gothic Metal music.
Metal [103]
Metal | Скачать музыку Металл бесплатно и слушать онлайн. Metal Music, Метал Альбомы.
Blues / Jazz [47]
Blues / Jazz Music | Скачать музыку Блюз-Джаз бесплатно и слушать онлайн.
Music Soft [52]
Программы для музыки | Скачать Музыкальный Софт бесплатно. Music Soft free.
Log In
Calendar
Our poll
Best domen ?
Total of answers: 41
Chat Box
Site friends
Statistics

Online 4
Guests 4
Users: 0
скачать музыку бесплатно

Sitemap Google/YandexCopyright MyCorp © 2023